ZVEZDANA ČEKAJU ZELENAŠI POSLE ZADRUGE? Dobija pretnje da će mu leteti glava sa ramena ako ne vrati pare!


IZVOR: Republika - 09.03.2023 | 14:26


Zvezdan Slavnić nije ni svestan da ga napolju čekaju zelenaši!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga
ZVEZDANA ČEKAJU ZELENAŠI POSLE ZADRUGE? Dobija pretnje da će mu leteti glava sa ramena ako ne vrati pare!

Otkako je ušao u Zadrugu Zvezdan Slavnić ne prestaje da pravi skandale, a mračne tajne njegovog privatnog života svakodnevno izlaze na videlo.

Nakon što je robijao zbog ubistva Zvezdan se nije smirivao, a o pljačkama koje je vršio i sam je pričao u rijalitiju. Iako se trudio da predstavi da su poroci deo njegove daleke prošlosti, Zvezdanova supruga, Ana Ćurčić, tvrdila je drugačije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Pored toga što je javno ispričala da je od Slavnića trpela monstruozne batine, Ana je otkrila i da je Zvezdan njihovu svu imovinu prokockao, a kako izvor tvrdi njega po izlasku iz rijalitija čekaju kamataši kako bi naplatili dug.

- Zvezdan je zavisnik, on će prokockati sav novac koji ima u novčaniku. Kada je prokockao pare od Aninog stana, nije imao kapital i morao je da se zaduži. On je preko prijatelja stupio u kontakt sa zelenašima- rekao je za Alo! izvor blizak Slavniću, i dodao:

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

-To su opasni ljudi koji daju pare na kamatu. Rekao im je da ima ogroman honorar i to im je bila garancija da mu daju novac. Svestan je da može da mu leti glava ukoliko ne ispoštuje dogovor.

BONUS VIDEO: