ZAVIRITE U STAN ANE ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA: Iz ovog doma je otišao u krevet ljubavnice! (GALERIJA)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 05.02.2023 | 08:15


U ovom stanu su se voleli Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com printscreen
ZAVIRITE U STAN ANE ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA: Iz ovog doma je otišao u krevet ljubavnice! (GALERIJA)

Zadrugarka Ana Ćurčić javnosti je poznata kao nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, kog je godinama čekala da izađe iz zatvora. Njihova veza trajala je više od jedne decenije, a o ljubavi Ćurčićeva je uvek pričala u superlativu. 

Nakon što ga je podržala da uđe u rijaliti ,,Zadruga 6", zbog čega je čak htela i da raskine sa njim, on ju je prevario sa Crnogorkom Anđelom Đuričić. Potom ona donosi odluku da uđe u Zadrugu kako bi se suočila sa ljubavnicom svom nevenčanog supruga, ali i sa njim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Buran odnos, koji i dalje svakim danom postaje sve napetiji i dalje nije dobio rasplet, gomila prljavog veša sve je veća i veća, a sada otkrivamo stan u kom su se Zvezdan i Ana voleli. 

Pored lepih dana, Ana ne krije da je bilo i teških trenutaka, kada je bila modra od glave do pete, zbog maltretiranja od strane Slavnića. Posete psihologu, uglavnom su se završavale traumatičnim ishodom, a svaki njen pokušaj da ga promeni je bio promašen. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Ana Ćurčić Zadruga 6 svađa

 

Na Instagram profilu Ana je u nekoliko navrata je podelila delove stana u kom je nekada živela sa Slavnićem, što možete pogledati u nastavku u galeriji: POGLEDAJ GALERIJU

 

Po fotografijama se može zaključiti da su imali vrlo skladan prostor, kućni ljubimci su im pravili društvo, a uglavnom minimalistički detalji otvarali su prostor. 

BONUS VIDEO: