ANA DOHVATILA NOŽ, LOMI I RUŠI SVE PRED SOBOM! Zvezdanova bivša doživela NERVNO RASTROJSTVO, pa skočila na Anđelin krevet kao sumanuta! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.01.2023 | 17:20


Krš i lom u "Zadruzi", Ani Ćurčić pao mrak na oči, pa se obrušila na poklone i uspomene Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ANA DOHVATILA NOŽ, LOMI I RUŠI SVE PRED SOBOM! Zvezdanova bivša doživela NERVNO RASTROJSTVO, pa skočila na Anđelin krevet kao sumanuta! (VIDEO)

Bivša nevenčana supruga učesnika "Zadruge" Zvezdana SlavnićaAna Ćurčić, napravila je opštu pometnju kako među zadrugarima, tako i u javnosti, kada se u petak uveče uselila u Belu kuću i zvanično postala učesnica šeste sezone rijalitija, a od tada haos ne prestaje.

Ana, koja redovno rešeta Zvezdana i njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić, sada je otišla korak dalje, te je počela da lomi crnogorkine stvari. Naime, Ćurčićeva je sada u spavaćoj sobi počela da uništava sve što ima veze sa Zvezdanom i Anđelom.

- Jao, taman ćemo da imamo lampice da nam lepo sija. Imaju ovde i slike njihove - rekla je Ana i nastavila da uništava sve pred sobom. POGLEDAJ GALERIJU

- "Kad ti nedostajem, samo me zagrli"... Kad ti nedostajem, samo ću da progutam - pričala je nova zadrugarka čitajući poruke fanova dok je cepala jastuk, a zatim je uzela nož i uništila sve njihove zajedničke slike na ogledalu iznad kreveta.

Podsetimo, Ana i Zvezdan su svakim danom sve prisniji, a danas je čak došlo i do prvog zagrljaja između njih, što je mnoge gledaoce rijalitija navelo da posumnjaju da je reč o rijalIti igri.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: