OVO JE PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ! Isplivala nikad viđena fotografija zadrugarke sa ocem svog sina, njega je zamenila Zvezdanom! (FOTO)


IZVOR: Republika - 31.01.2023 | 13:05


Ćurčićeva je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića, dok je i njen prvi suprug takođe zasnovao novu porodicu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
OVO JE PRVI MUŽ ANE ĆURČIĆ! Isplivala nikad viđena fotografija zadrugarke sa ocem svog sina, njega je zamenila Zvezdanom! (FOTO)

Bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, uselila se u petak veče u "Zadrugu" i tako direktno postala deo rijalitija. Međutim, kako se saznaje, nova zadrugarka, po svemu sudeći, ima buran i šarenoliki emotivni život.

Naime, Ćurčićeva je krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena prva i najveća ljubav Dragan Aca Bulić, naslednik Juse Bulića, biznismen i blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

- Moja prva i najveća ljubav - napisala je ona tada, a zatim brže-bolje obrisala spornu fotografiju, kada se saznao identitet mušarca kojeg je, prema njenim rečima, najviše volela.

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić i Dragan Aca Bulić

Posle njega, Ana se upoznala sa bivšim suprugom A. K., koji na Fejbuku još uvek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa naslednikom. Kako se saznaje, ubrzo nakon toga su se razveli i svako je krenuo svojim putem. Ćurčićeva je muža zamenila Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaške legende Moke Slavnića, dok je i njen prvi suprug takođe zasnovao novu porodicu.

 

Njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu i odlično funkcionišu posle razvoda. O tome je i Ana pričala kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Foto: printscreen/instagram.com

Ana Ćurčić sa prvim suprugom, A. K.

Podsećetimo, iako je odbijala da uđe u rijaliti "Zadruga" u kojem ju je žestok momak prevario i ostavio zbog Anđele Đuričić, ona se naprasno predomislila i pristala na šou gde se poslednjih dana sa njim žestoko obračunava pred milionskim auditorijumom.

BONUS VIDEO: