RODITELJI SE ODREKLI ANĐELE? Od SRAMOTE ne izlaze iz kuće, ocu joj POZLILO, poručili joj samo JEDNO!


IZVOR: Republika - 24.01.2023 | 08:46


Otkriveno kako Anđelini roditelji podnose njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
RODITELJI SE ODREKLI ANĐELE? Od SRAMOTE ne izlaze iz kuće, ocu joj POZLILO, poručili joj samo JEDNO!

O odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića javnost ne prestaje da priča. Od trećeg mesta prošle godine i jednog od favorita, do devojke koju nikko ne prepoznaje i čijim ponašanjem su svi šokirani. Anđelini roditelji se ne oglašavaju povodom njenog učešća u rijalitiju, a kako Kurir prenosi oni od sramote ne smeju da izađu iz kuće u Herceg Novom.

- Anđelini roditelji od bruke ne smeju da izađu iz kuće i prošetaju Herceg Novim. Oni su se požalili svojim rođacima da Anđelu ne prepoznaju i da je u nju ušao neki đavo. Kažu da to nije njihova ćerka, koja im je iz kuće otišla normalna, a sad je poznata kao rasturačica veza, koja svakog dana ima seksualne odnose pred milionskim auditorijumom. Bukvalno su rekli da nemaju više ćerku. Koliko je situacija ozbiljna, pokazuje i činjenica da je njenom ocu pre nekoliko dana pozlilo kada su mu pokazali snimke seksa Anđele i Zvezdana. Njemu je to baš posebno teško palo - priča komšija Anđelinih roditelja za pomenute medije i dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić povredila je porodicu

- Njih dvoje su potpuno na strani Zvezdanove bivše nevenčane partnerke Ane, koja je rešila da na odnos s njim zauvek stavi tačku. Oni do sada nisu imali prilike da razgovaraju s ćerkom, ali su joj, koliko sam čuo, preko produkcije poručili da zaboravi na njih i da kad se rijaliti završi, i ne pomišlja da se vraća u Crnu Goru. Ovde u Herceg Novom se priča da su joj poručili da slobodno može da ostane u Beogradu i da živi sa Zvezdanom i njegovim ocem Mokom, koji ih podržava, i da u njihovoj kući za nju više nema mesta.

BONUS VIDEO: