"KAO STVORENA JE ZA MENE" Nakon što je prošetao NOVU DEVOJKU, Dejan Dragojević otkrio detalje veze sa zgodnom crnkom - više je ne krije! (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.01.2023 | 15:25


Iako se trudio da lepšu polovinu sakrije od očiju javnosti, Dejan Dragojević ponosno je pokazao svoju novu devojku.

Foto: ATA Images
"KAO STVORENA JE ZA MENE" Nakon što je prošetao NOVU DEVOJKU, Dejan Dragojević otkrio detalje veze sa zgodnom crnkom - više je ne krije! (FOTO)

Pobednik šeste sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević uživa u ljubavi sa novom, misterioznom devojkom i to na dočeku sprske Nove godine, o čemu je Republika već pisala. Naime, kako je svoju novu lepšu polovinu vešto krio od znatiželjnih očiju javnosti, bilo je samo pitanje trenutka kada će se razotkrili ko je uspeo da osvoji Dejanovo srce nakon javnog raskida sa Aleksandrom Nikolić.

Tako je Dragojević u toku večeri prvi put uhvaćen sa partnerkom u noćnom klubu, gde se nisu krili, već su se ljubili, grlili i đuskali na očevid prisutnih, te je svima jasno da se radi o njegovoj novoj izabranici. POGLEDAJ GALERIJU

Dragojević se sada ovim povodom oglasio i otkrio nove detalje veze sa atraktivnom crnkom, koja je sinoć uspela da izmami sve poglede u prestoničkom klubu.

- Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene - priznao je Dejan za Pink.rs.

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević se ženi

Inače, bivši zadrugar već neko vreme ne krije da je srećno zaljubljen, a nedavno je progovorio i o svadbi sa nepoznatom devojkom.

- Planiram da se oženim! Biće da to pričam svake godine, ali ovo sad kad se oženim... Ma, to je to! To je završena stvar... Sve je sudbinski! Devojka je van ove priče, nije nešto specijalno na internetu i po društvenim mrežama, van medija, skroz normalna devojka, a sve je bila slučajnost. Zaljubio sam se baš, kad bih rekao da nisam, slagao bih, tako da što se tiče toga, ja sam skroz zauzet - otkrio je Dragojević nedavno za Republiku.

Foto: ATAImages

Dejan Dragojević sa novom devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: