RASKID SA DRAGOJEVIĆEM PROSLAVILA VRELOM AKCIJOM SA HRVATOM! Volim žestoke momke, JAHAĆU Filipa Cara!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 08.12.2022 | 22:15


Aleksandra Nikolić i Filip Car se ne odvajaju nakon što su spavali zajedno.

Foto: ST/N. PANČIĆ, TV Pink
RASKID SA DRAGOJEVIĆEM PROSLAVILA VRELOM AKCIJOM SA HRVATOM! Volim žestoke momke, JAHAĆU Filipa Cara!

Zadrugarka Aleksandra Nikolić imala je seks sa cimerom Filipom Carom ubrzo nakon što je saznala da je napolju dečko Dejan Dragojević javno ostavio. Naime, otkako je Hrvat u rijalitiju, između Nikolićke i njega javljaju se sve jače simpatije, pa su posle nekoliko dana prestali krišom da se čačkaju ispod stola i sad se ne odvajaju jedno od drugog. Zadrugare i javnost najviše je šokirala činjenica da Aleks nijedan dan nije patila za Dejanom, pa sad tvrdi da je to zbog toga što voli žestoke momke, a ne mlakonje i da će nastaviti seks-šemu s Carem. 

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić se skroz prepustila Caru nakon saznanja da je Dejan ostavio

- Prvo sam mislila da umišljam da mi se Car sviđa i da samo treba da se distanciram od njega. Onda je počeo da mi pruža sve više pažnje, ipak sam ja mesecima odvojena od Dejana. On je napolju, ja u zatvorenom prostoru i nije lako nositi se sa svim tim. Car je onda sve više počeo da mi prija i na kraju sam shvatila da mi se sviđa. Seks je bio super, konačno imam nekog svog u rijalitiju i nastaviću ovo s njim. Mislim da sam samo shvatila da volim žestoke momke. Deki je predivan, ali je mlakonja - počela je Aleksandra, pa je nastavila:

- Nastaviću da se jašem s Carem, ali samo ispod pokrivača! Neću da pravim bilo kakve neprijatne scene, a ako se desi da Dejan uđe u rijaliti, sve ću da mu priznam. Ne bežim ni od čega. Objasniću mu da svakome može da se desi da pogreši. 

Nikolićka tvrdi da joj Dejan sigurno neće oprostiti prevaru, ali da veruje da može da ga ubedi da ostanu prijatelji.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car se više ne kriju ni od ukućana, ni od gledalaca

- Deki me sad sigurno mrzi najviše na svetu. Kad smo bili napolju, imali smo planove o braku i deci. Sve sam upropastila, ali ne mogu da lažem sebe. Mislim da za mene nisu muškarci poput njega. Navikla sam sve grubo, grubo u ljubavi i u životu. Dejan me je držao kao malo vode na dlanu, ali ja njega ne zaslužujem. Verujem da će da nastavi dalje, biće teško u početku, a najteže će biti meni da ga pogledam u oči. Tu ću da se slomim. Pokušaću da ga ubedim bar da ostanemo prijatelji. Ne znam ni da li će to moći. Ovaj teret moram sama da nosim i greška je samo moja - rekla je Aleks, pa dodala:

- Filipa će, kao i uvek, da boli uvo. Nije mu prvi put da rastura nekome vezu ili brak. Ja ću ove sezone da budem najgora, ali sam spremna na to. Samo da mi napolju majka bude dobro. Ne želim da se sekira zbog svega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car o Aleksandri

Car: Hteo sam da odbijem Aleks

Filip Car tvrdi da nije bio siguran da li želi da uđe u bilo kakav odnosa sa Nikolićkom, znajući da će svi njihovu vezu da dočekaju na nož, ali je na kraju poslušao srce. 

- Pokušali smo da se udaljimo, ali nam to nije uspelo. Prvo nisam hteo ništa sa Aleks jer sam znao da ćemo biti na stubu srama i dočekani na nož. U čudnoj smo situaciji, malo je smešno, malo čudno. Razmišljao sam da li da raskrstim s njom i, pre svega, spasem sebe. Postoji mnogo pretnji, tu su i potencijalni ulasci nekih ljudi koji bi napravili još veći haos. Ne bih da je šutnem jer je ona sve ovo uradila zbog mene. Očigledno joj se baš sviđam. Znam gde sve ovo vodi. Nemam još rešenje, moramo da porazgovaramo, pa ćemo videti - istakao je Filip.

Aleks: Dejan mi je sve branio, maltretirao me je

Nikolićka je iznela istinu o njenoj, sada već bivšoj, vezi s Dejanom, te šokirala priznanjem da ju je maltretirao psihički.

- Poručila bih mu da je ispravno postupio, nije pogrešio, treba da me ostavi jer vidi šta se sa mnom dešava. Uradio je pravu stvar jer me poznaje i vidi kako se osmehujem, šta radim. Ušla sam s jednim ciljem, ali šta da radim. Neću plakati niti kukati, ne, sama sam kriva za sve -  rekla je Aleksandra, pa otkrila kako se Dragojević prema njoj ponašao:

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić je otkrila nedavno da se s Dejanom nije baš najbolje slagala

- Možda nismo bili jedno za drugo, a našli smo se tu jedno drugom, posebno ja njemu prošle godine. Daleko od očiju, daleko od srca. Svakako mi je sve branio, psihički me je maltretirao, uvek je sve bilo pod tenzijom.

BONUS VIDEO: