BESAN KAO RIS! Ovo je prva reakcija oca Dejana Dragojevića na POLJUBAC Aleks i Cara - poludeo kada je čuo da mu je "snajka" PREVARILA sina!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 07.12.2022 | 15:25


Velika prašina se digla oko poljupca Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, a Dragojevići nisu ostali nemi na ovaj potez bivše "snajke".

Foto: Printskrin/RTV PINK
BESAN KAO RIS! Ovo je prva reakcija oca Dejana Dragojevića na POLJUBAC Aleks i Cara - poludeo kada je čuo da mu je "snajka" PREVARILA sina!

Aleksandra Nikolić i Filip Car poljubili su se pred kamera, ne znajući da ju je Dejan Dragojević već ostavio, te tako učinila javnu prevaru. 

Naime, kako su Aleks i Car ovonedeljni potrčci u "Zadruzi", njima dvoma su popustile kočnice nakon sinoćne žurke, te su zavšili u istom krevetu, a potom je dopustila i da je strasno poljubi. POGLEDAJ GALERIJU

Nakon oglašavanja Dejana Dragojevića, koji je izjavio da ne želi da komentariše svoju bivšu devojku i njene postupke u rijalitiju, pozvalili smo njegovog oca Gorana, koji nije bio raspoložen za komunikaciju sa nama. 

- Nemojte me zvati, ne zanima me ništa - rekao je kratko stariji Dragojević za Republiku i spustio slušalicu.

Foto: Instagran.com

Dalila, Dejan i Goran Dragojević

Podsećanja radi, Aleksandra ne zna da je javno ostavljena od strane Dejana Dragojevića, te je ovim činom, napravila javnu prevaru svoje kako je sama do skoro govorila, najveće ljubavi do sada.

BONUS VIDEO: