ZAVODNIK IZ CRIKVENICE NAJVEĆI JAHAČ SVIH SEZONA ZADRUGA: Ove starlete završile su u krevetu Filip Cara, scene vrelog akcijanja gledali su milioni! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.12.2022 | 08:00


Pored koje će se devojke Filip Car skrasiti? Ostaje da vidimo...

Foto: youtube.com/Zadruga Official
ZAVODNIK IZ CRIKVENICE NAJVEĆI JAHAČ SVIH SEZONA ZADRUGA: Ove starlete završile su u krevetu Filip Cara, scene vrelog akcijanja gledali su milioni! (FOTO)

Otkad se pojavio u četvrtoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", žene su bukvalno padale pred noge Filipa Cara, a mnogi se pitaju čime to zavodnik iz Crkvenice osvaja lepši pol i gotovo najlepše žene koje su kročile na velelepno imanje u Šimanovcima. 

PLAKAO ZBOG MINE VRBAŠKI

Prva rijaliti ljubav Filipa Cara, a mnogi tvrde i najveć, bila je Mina Vrbaški, zbog koje je, pred milionskim auditorijumom "Zadruge 4" čak i zaplakao. 

Gledaoci su mogli da gledaju vrele akcije Mine i Cara, koji se nisu libili da svoja umeća u krevetu pokažu pred očima javnosti, ali vrlo brzo njihova ljubav doživela je krah. Iako su se na završnoj žurci četvrte sezone pojavili ruku pod ruku, a pričalo se da je Minina mama Ivana bila zaslužna za njihovo pomirenje, Car je u petu sezonu ipak ušao kao samac. 

Foto: zadruga printscreen

Filip Car

MAJA MARINKOVIĆ I ETNO SELO

Nakon što je prekinula svaki odnos sa, kako satrleta sama tvrdi, ljubavi njenog života Markom Janjuševićem Janjušem, Maja Marinković smuvala se sa Carem u etno selu, gde se zadrugari okupljaju u pauzama između rijalitija. 

Marinkovićeva se i dan danas kune u virtuozne s*ksualne sposobnosti Filipa Cara, pa se par nekoliko puta mirio i raskidao. Ono što su primetili svi jeste da je Filip manji od makovog zrna kada je sa Majom u vezi, pa je publika rijalitija svojevremeno svedočila da je Car završavao izgreban i krvav, kada je pokušao samo da pogleda u drugu devojku. 

Maja i Car nastavili su da se viđaju i nakon rijalitija, a mediji su pisali da je u toku jedne njihove svađe intervenisala i policija, što je otkrio bivši zadrugar koji je toj situaciji bio svedok, Lazar Čolić Zola, u čijoj hotelskoj sobi su se tada sastali. Čolić je tada tvrdio da je starleta napravila skandal epskih razmera. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Car posle vrele akcije

RAZVOD VEKA, CAR RASKANTAO BRAK DRAGOJEVIĆIMA

U petu sezonu rijalitija "Zadruga" Filip je ušao kao solo, ali je uspeo da dokaže da šta nameri, to i ostvari. Tako je i bilo kada je, tada udata, Dalila Dragojević u pitanju. Samo nekoliko osmeha, razgovora i flertovanja bilo je potrebno da Dalila odlepi za Carem i iza sebe ostavi dugogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem, koji je na kraju završio kao pobednik rijalitija. 

Gledaoci "petice" tada su imali prilike da gledaju nikad turbulentniji ljubavni odnos rijaliti para. Iako je ostavila muža zbog njega, Filip je Dalilu oslovljavao pogrdnim imenima, uništavao joj stvari, a ona ga je i dalje bezuslovno volela. Mnogi se pitaju kako mu je to polazilo za rukom. 

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Car imali su najvreliju akciju ikad

S*KS KOMBINACIJA SA ANOM JOVANOVIĆ

Svaki put kada bi se Dalila i Filip posvađali, Car bi završio u krevetu Ane Jovanović. Privlačnosti između Jovanovićeve i Cara bila je i više nego očigledna, ali zadrugar nikada nije Anu stavio na prvo mesto. Njoj to nije smetalo, spojili su lepo i korisno, pa su gledaoci "Zadruge" imali prilike da gledaju kako to izgleda kada Filip Dalilu pravi ljubomornom, naravno, putem tuđe postelje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Jovanović, Zadruga 6

SANJA GRUJIĆ, DEVOJKA ZA JEDNU NOĆ

Aktuelna učesnica Sanja Grujić samo je još jedna od devojaka koja je, malo je reći, izgubila razum za Filipom Care. Kako je delovalo, Grujićeva je bila samo još jedna devojka u nizu sa kojoj je pravio Dalilu ljubomornom, a Sanja je bila spremna da mu da sve, što se i desilo.

Zadrugarka je toliko odlepila za zavodnikom iz Crikvenice da je odlučila da ga prati u stopu. Odlučila je i da napravi, po mišljenjima mnogih gledalaca, jedinu grešku u rijalitiju, jer je do tada bila bez mrlje, i opšti sa njim pred kamerama. Naravno, vagabundo je odmah krenuo dalje, a Sanja je ostala sama i ucveljena. 

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sanja Grujić, Filip Car

MILICA VESELINOVIĆ - prolazna faza ili ne? 

Otkad je ušao u šestu sezonu "Zadruge 6", sve oči su uprte u Filipa Cara. Iako ga već mesecima bivša devojka Maja Marinković doziva pod šifrom "sneg", kada je kročio na imanje u Šimanovcima, Car nije želeo ni da čuje za nju, već je vrlo brzo završio u zagrljaju druge zadrugerke - Milice Veselinović. 

Sama Marinkovićeva otkrila je da su se Milica i Car dopisivali van rijalitija, iako nije mogla sa sigurnošću da tvrdi da li su samo poruke bile u pitanju. 

Bilo kako bilo, Veselinovićeva je vrlo brzo završila sa Filipom u krevetu, a kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo. 

Foto: zadruga printscreen

Filip Car i Milica Veselinović

 

BONUS VIDEO: