NIKOLA ILIĆ TVRDI DA JE ANA JOVANOVIĆ LAKA DEVOJKA: Pretukao bivšu, krvnički je šamarao, a sad tvrdi da ga je varala na svakom ćošku!


IZVOR: Republika - 27.11.2022 | 06:45


Nikola Ilić u emisiji ,,Pitam za druga" izneo je tvrdnje da je Ana Jovanović, zadrugarka kojoj je opalio šamar, laka devojka.

Foto: Red tv printscreen
NIKOLA ILIĆ TVRDI DA JE ANA JOVANOVIĆ LAKA DEVOJKA: Pretukao bivšu, krvnički je šamarao, a sad tvrdi da ga je varala na svakom ćošku!

Ana Jovanović, pretučena starleta od strane Nikole Ilića, inače njenog bivšeg dečka, prošle noći se oglasila za portal Republika i otkrila sve o povredama koje je zadobila tokom batina

Inače, Ana je tokom boravka u Zadruzi govorila o Iliću, te nije uspela da nađe za njega nijedan lep komentar. Sa druge strane, on gostovajući po emisija, vrlo često je znao da je predstavi kao laku devojku, koja ga je varala na svakom koraku. 

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen

Ana Jovanović i Nikola Ilić

 

Tako je Nikola u emisiji ,,Pitam za druga" pre Aninog izlaska sa velelepnog imanja opleo po starleti, te je izneo da ga je prevarila nekoliko puta, ali da joj je on zbog ljubavi koju je osećao prema njoj, sve praštao. 

- Svašta sam praštao, mnogo toga, u prekidima me je varala! Uhvatio sam je 300 puta da me je varala, a sve sam praštao, jer sam je voleo. Ja sam je varao dva, tri puta, ali mi je oprostila - rekao je Nikola, pa dodao:

Foto: Red tv printscreen

Nikola Ilić u emisiji ,,Pitam za druga"

 

- Ja ne želim da pričam o našoj intimi i detaljima, svašta se dešavalo u tom odnosu. Ja sam nju preboleo. 

Podsetimo, Ana je pretučena od strane Nikole, a snimak se pojavio na društvenim mrežama, koji je uzburkao javnost. Ani je potom hakovan Instagram profil, nakon čega je uspela da ga povrati i otkrila da su joj smestili aferu sa voditeljem Filipom Đukićem. 

BONUS VIDEO: