MILJANA KULIĆ SPISKALA 200.000 EVRA NA KOCKU I DROGU: Nišlika zbog Zole se ogrešila za sva vremena! (FOTO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 27.11.2022 | 08:00


Miljana Kulić zbog Lazara Čolića Zola potršila je 200.000 evra!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
MILJANA KULIĆ SPISKALA 200.000 EVRA NA KOCKU I DROGU: Nišlika zbog Zole se ogrešila za sva vremena! (FOTO)

Dok sedi na tri stolice, izjavljujući ljubav istovremeno ocu svog deteta Ivanu Marikoviću, bivšem vereniku Lazaru Čoliću Zoli, te sadašnjem partneru Nenadu Macanoviću, Miljana Kulić uporno tvrdi da planira da provede život pored Bebice, te da joj više ne pada na pamet da se vezuje za Zolu, zbog kog je svojevremeno izgubila mnogo novca. Navodno je mogla da obezbedi dva stana u Beogradu nasledniku Željku da nije trošila basnoslovne sume na provod s bivšim, koji je podrazumevao kocku, drogu i sve ostale hirove.

Starleta iz Niša tokom emisije "Pitanja novinara" pokušala je da ubedi sve više voli Bebicu, što se više priseća kako je propadala sa Zolom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

 

- Ja sam čekala da svane to jutro, a sada, kada se setim nekih stvari, ne mogu očima da ga gledam, tj. ravnodušna sam. Ja sam zbog njega pravila budalu od sebe, lagala, pričala svašta, gubila i rasipala novac. Ja sam zbog njega gubila velike pare - priznala je javno Miljana ono o čemu se sve vreme spekulisalo.

Ranije su u javnost isplivavale razne sume koje je Miljana navodno trošila na Zolu, dok se njena majka Marija grčevito borila da deo njenog novca sačuva za dete i kuću.

- Istina je da je od para koje je zaradila u rijalitiju Miksi renovirala i dogradila porodični dom u Nišu, ali koliko je zarađivala, mogla je najmanje još toliko. Pričala je i sama kako joj je samo jednom prilikom Zola izvukao 20.000 evra, ali bojim se da ta suma doseže do 200.000 evra. Ona je sinu Željku do sada mogla da obezbedi dva stana u Beogradu koliko je trošila na provod, kocku i drogu s Lazarom Čolićem. O tome je i Marija kukala sve vreme i pokušavala da je urazumi i dok je trošila s njim, ne mareći za roditelje i dete, a i kasnije kada su se rastali, svi su se prvenstveno zbog toga protivili njihovom pomirenju - priča izvor blizak Kulićima i dodaje:

Foto: zadruga printscreen

Lazar Čolić Zola se svađa

 

- Marija i Siniša su slavili dan kada je Miljana raskrstila sa Zolom. Onda su usledili zdravstveni problemi svih njih, prouzrokovani sekiracijom. Roditelji su joj oboleli od kancera, dok Miljana umalo nije umrla posle operacije želuca.

BONUS VIDEO: