SUPRUGA IVANA MARINKOVIĆ PRENELA TAJNU PORUKU PREKO VODITELJA! Besna zbog jedne stvari: "Prenesi mu da ga se odričem" (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.11.2022 | 10:01


Jelena Ilić ne podnosi što Ivan ne poštuje njen trud

Foto: Instagram.com printscreen
SUPRUGA IVANA MARINKOVIĆ PRENELA TAJNU PORUKU PREKO VODITELJA! Besna zbog jedne stvari: "Prenesi mu da ga se odričem" (FOTO)

Jelena Ilić, nevenčana supruga Ivana Marinkovića, oglasila se putem njegovog zvaničnog Instagram naloga, koji ona sama vodi dok je on u "Zadruzi 6", i poslala mu poruku, u želji da mu je prenese voditelj Milan Milošević pri prvom sledećem odlasku u Šimanovce.

Naime, Ilićeva, uz podršku Ivanove fan grupe sa društvenih mreža, šalje Ivanu sve što mu je potrebno za boravak na imanju u Šimanovcima, a, između ostalog, i odeću, koju on, po svemu sudeći, ne nosi, a sada se naljutila. 

Foto: Tv Red/printscreen

Jelena Ilić, Red TV

- Zamolila bih Milana Miloševića da prenese mom mužu da počne da se presvlači jer mu je orman pun. Inače ga se odričem kao i čitava grupa Šmekeri - poručila je Jelena.

Foto: zadruga printscreen

Jelena Ilić, Instagram story

Podsetimo, Ivan i Jelena upoznali su se tokom trajanja rijaliti programa "Parovi" i već četiri godine su u skladnoj vezi, a ona mu je velika podrška dok se rijaliti igrač bori za što bolji plasman u aktuelnoj sezoni "Zadruge". 

BONUS VIDEO: