Posle svađe sve je slađe Političar otvara Davidu teretanu u Novom Sadu


IZVOR: Republika - 29.10.2022 | 06:00


U početku političar nije hteo ni da čuje za pomirenje, ali nakon nekoliko dana ćutanja pozvao je Dragojevića i sve su rešili, ali pod njegovim uslovima.

Foto: St/N. Pančić, Shutterstock
Posle svađe sve je slađe Političar otvara Davidu teretanu u Novom Sadu

Iako je političar iz Vojvodine bio ljut na svog emotivnog partnera Davida Dragojevića jer se saznalo da su u šemi, ovaj ga je ubedio da nije kriv za razotkrivanje njihove afere. U početku političar nije hteo ni da čuje za pomirenje, ali nakon nekoliko dana ćutanja pozvao je Dragojevića i sve su rešili, ali pod njegovim uslovima.

Foto: printscreen/RTVPink

 

Naime, kako saznajemo, funkcioner se odmah otvorio, pa preko svojih veza razgledao slobodne lokale u Novom Sadu, gde planira da dečku otvori teretanu. Budući da je David fitnes instruktor, političar je osmislio da je najbolje da ima svoju teretanu sa svojim brendom i da tako još više zarađuje.

Foto: St/N. Pančić

 

S druge strane, kruže priče da je funkcioner mnogo ljubomoran na Dragojevićeve kolege iz sveta fitnesa, pa želi da ga udalji od njih.

- Političar je poslao svoje ljude i oni su razgledali nekoliko lokala u Novom Sadu. Za početak neće to biti ogromna teretana, nego neka srednja. David je presrećan pošto će, naravno, lokal biti na njegovo ime. I on se vrzmao tu, sada juri da nađe sve sprave - kaže izvor blizak Dragojeviću i dodaje da mu je političar zapretio da više neće tolerisati njegove ispade, kao i da mora da se skloni od nekoliko ljudi:

- Dragojević je svakodnevno u kontaktu s nekoliko fitnes instruktora i političar ludi zbog toga pošto je čuo da se jednom baš sviđao David. Uslovio ga je da s njim nema više nikakav kontakt, a ako ne bude tako, moraće da se udalji od njega. Političar smatra da je baš taj dečko kriv za razotkrivanje njihove gej-afere.

Podsećamo da je funkcioner poludeo kada se u javnosti pročulo za njega i brata Dejana Dragojevića, te da je na svaki način pokušao da zataška priču. Toliko je poludeo da je uzeo od Davida ključeve stana i automobila koji mu je on i poklonio. Međutim, čim je palo pomirenje, Davidu je sve vraćeno, pa sada živi i uživa pored funkcionera kao bubreg u loju.

BONUS VIDEO: