SLOBA I DALJE VOLI KIJU, ostaviće Lunu čim izađe iz "Zadruge"


IZVOR: Z. S. RADULOVIĆ - I. TUBIN - 23.01.2018 | 18:04


Nada Željković alijas Nadica Kamel, majka Kristine Kockar, prvi put je otvorila dušu za medije i otkrila šta misli o učešću svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga", kao i svemu što joj se izdešavalo sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem. Aktuelnog zeta, koji je njenu ćerku prevario naočigled milionskog auditorijuma, osudila je zbog svega što je uradio Kristini, ali uprkos svemu tvrdi da on i dalje gaji emocije prema njoj.

Foto: printscreen/TVPink

Nada Željković, majka Kije Kockar!

- I dalje postoji emocija kod Slobodana, to je pokazao. I bes i emocija. Kada neko ne gaji nikakva osećanja, onda ne može u njemu ta osoba da probudi takve reakcije. Vidi se i po tome što pije lekove za smirenje i što se tako ponaša prema Kristini, mislim da je to svima jasno - tvrdi Nada, koja iskreno misli da romansa Slobe i Lune Đogani nema budućnost.

Foto: printscreen/TVPink

Luna Đogani i Sloba Radanović

- Mislim da ta veza između Lune i Slobe neće potrajati. Unutra su specifični uslovi, a u spoljnom svetu će to brzo pući. Svakako ne želim da govorim o njima, neka žive svoj život. Ja sam ponosna na svoje dete. Teško mi je da je gledam kako plače, ali sam je vaspitala da, kad joj je teško, izbaci to iz sebe i isplače se jer posle toga uvek bude sve lakše - objasnila je Kijina majka i nastavila:

Šokirana što Anabela opravdava Lunine postupke. Treba da podrži ćerku, ali opravdavati takve stvari je katastrofa

- Kristinu je dotuklo to što je saznala koliko ju je puta varao. Čula sam da je Sloba varao moju Kristinu sa Nadeždom Biljić. Imala sam takva saznanja, ali nisam htela da se mešam jer nisam imala dokaz - iskrena je Nada, koja tvrdi da su se Kristina i ona mnogo žrtvovale za Slobu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar

- Kija je išla da radi u hotelu "Mediteran" u Crnoj Gori. Tri meseca je konobarisala kako bi plaćala njihov stan u Beogradu, dok je on grickao suncokret po Zrenjaninu. Meni nije bilo teško da vozim Slobodana na snimanja, ja sam sve radila za njih dvoje, tačnije za sreću moje ćerke. Nije mi bilo teško da u pet ujutru vozim njega na snimanje jutarnjeg programa, na intervjue, sve što je trebalo. Opet bih to uradila zbog svoje ćerke, ali smatram da je on nezahvalan - rekla je bez dlake na jeziku Nada i otkrila da je pokušala ranije da skrene Kristini pažnju na Slobine mane, ali ona to nije želela da čuje.

- Ja sam jednom rekla Kiji da je on neradnik i da nije dobar muškarac za nju, ali se ona na mene naljutila. To je bio jedini trenutak kad smo pričale o njemu na taj način, ali ga je ona branila, tako da to više nisam pominjala. Čak sam je pitala: "Kada bih ti rekla da biraš između mene i Slobodana, koga bi izabrala?", a ona je rekla Slobodana. Zagrlila sam je i rekla da je to onda prava ljubav, kad između majke i muža izabereš muža - ispričala je Kijina majka i priznala da ne razume ponašanje Anabele Atijas.

Tri meseca je konobarisala kako bi plaćala njihov stan, dok je on grickao suncokret po Zrenjanin

 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Anabela Atijas

- Ja razumem da svaka majka mora da podrži svoje dete, ali sam šokirana što Anabela opravdava Lunine postupke. Treba da podrži ćerku, ali opravdavati takve stvari je katastrofa - rekla je Nada i dodala:

- Andrija se pojavio u njenom životu pre šest godina, ali ona ne voli ljude kojima je sve servirano na gotovo, ne privlače je muškarci koji imaju obezbeđeno sve. Ona je imala viziju da se bori sa Slobodanom za karijeru i sve, ali ispalo je kako je ispalo - zaključila je Nada Željković.