Političarka progovorila o odnosu sa Karićem nakon javne prepiske: On mi se jedino dopada!


IZVOR: Republika - 25.10.2022 | 17:13


Ana Grozdanović o Stefanu Kariću.

Foto: Instagram.com printscreen
Političarka progovorila o odnosu sa Karićem nakon javne prepiske: On mi se jedino dopada!

Fanovi bivšeg zadrugara Stefana Karića napravili su pravu pometnju spekulacijama da je u vezi sa političarkom Anom Grozdanović, koja se sada oglasila za medije i otkrila detalje odnosa sa Stefanom.

- Stefan i ja se družimo, izlazimo. On je jedan izuzetno kulturan i normalan momak, to što te neki ljudi komentarišu na ružan način, je zbog toga što su gradili sliku o njemu kada je bio među ljudima koji nisu ono što njemu prija - rekla je političarka i dodala:

Foto: Privatna arhiva

Ana Grozdanović

- Znam da ima raznih klipova o njemu gde postupa ružno, ali on se samo branio od energetskih vampira na taj način. On preda mnom čak i ne psuje, tako da on je momak koji postupa sa ljudima u zavisnosti od toga kako drugi sa njim. On je lep momak i mogu priznati da mi je simpatija trenutno i jedini momak koji mi se dopada... ako dođe nekada do toga da iz drugarstva nastane nešto više, obećavam da ću obavestiti javnost - rekla je ona, prenosi Telegraf.

Naime, cela priča o vezi Ane i Stefana je počela kada mu je ona ostavila komentar ispod jedne objave na društvenoj mreži Instagam "Ti ne izgovaraš pogrdne reči", na šta joj je Stefan odgovorio: "Zato ti nisi pogrešna" i ostavio joj emotikon poljupca.

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Grozdanović komentarisala objavu Stefana Karića

Ana Grozdanović (25), aktivistkinja Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Niša, privukla je veliku pažnju javnosti svojim atraktivnim izgledom i lepotom na koju niko nije ostao ravnodušan.

BONUS VIDEO: