NAKON SUROVIH PRETNJI DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Voditelj Pinka proživljava pakao, novom objavom šokirao javnost (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.10.2022 | 14:36


Voditelj televizije Pink Darko Tanasijević požalio se pratiocima na društvenim mrežama da se suoćio sa novim problemom.

Foto: Youtube Zadruga Official
NAKON SUROVIH PRETNJI DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST: Voditelj Pinka proživljava pakao, novom objavom šokirao javnost (FOTO)

Voditelj rijalitija ''Zadruga'' Darko Tanasijević nedavno je na svom profilu na Instagramu otkrio da dobija jezive pretnje, a sada je doživeo veliku neprijatnost!

Naime, Darko je sa javnošću putem društvenih mreža podelio fotografiju kojom je poručio svima da je zatekao svoj automobil sa izbušenim gumama.

- Samo da mahnem nekome ko mi je nožem isekao gumu na autu - napisao je Darko uz fotku crnih ruku.

Foto: Printscreen instagram

 

 

Podsećamo, Darko se pre samo nekoliko dana javnosti požalio da od nepoznate osobe dobija jezive pretnje i objavio poruke koje su mu stigle, a potom poručio i da će se ovim slučajem "baviti nadležni organi".

 

Foto: Printscreen instagram

 

 

- Da ne kačim i ostale idiote. Eto, da vidite ko nas sve okružuje, kakvi su ljudi među nama. Ljudi?! Suzana, što brže ozdravljenje želim. Vodite računa šta izgovarate i šta pišete na društvenim mrežama. A, ovi što prete, da će mi doći brzo ,,sudnji dan", da će me sačekati tamo ili 'vamo. Njima će se baviti nadležni organi - napisao je Tanasijević na Instagramu.


Inače, ovo nije prvi put da voditelji Zadruge dožive nemile situacije. Slično se događalo Milanu Miloševiću i Dušici Jakovljević.

BONUS VIDEO: