"SRAMOTA ME JE ZBOG BOLESNE MAJKE": Zadrugarka se POKAJALA posle VRELE AKCIJE u "Zadruzi 6", pa otvorila dušu (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.10.2022 | 13:54 >> 13:57


Aleksandra Momčilović popričala je sa Ivanom Dragićem, sa kojim je u utorak bila intimna, pa mu otkrila šta je muči.

Foto: Youtube printscreen
"SRAMOTA ME JE ZBOG BOLESNE MAJKE": Zadrugarka se POKAJALA posle VRELE AKCIJE u "Zadruzi 6", pa otvorila dušu (FOTO)

Aleksandra Momčilović Ivan Dragić pre dve večeri imali su vrelu akciju ne obazirući se na kamere koje su ih snimale.

Par koji se već mirio i svađao, ponovo nije opstao, pa su posle žestoke akcije, koja je postala viralna na društvenim mrežama, odlučili da raskinu.

- Od momenta kada smo ušli, postoji neka privlačnost među nama, malo smo popili, desilo se, to je normalno, dešava se tako nešto napolju, dešava se i ovde - rekao je Ivan.

- Ljudi su očekivali da staneš na moju stranu - kazala je Aleksandra.

- Ti nemaš momka, ni muža, ja nemam devojku, ženu ni decu kakav je problem? Ti si uradila sa nekim do koga ti je stalo i da ti se ja sviđam, ja ću to reći večeras - rekao je Ivan.

Foto: Youtube printscreen

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić

 

- Ja sam ispala glupa, ali me samo iz tog razloga nije sramota. Ali se ja tebi ne sviđam - kazala je Aleksandra, a Ivan je pokušao da se izvuče.

- Nije da se ti meni ne sviđaš, nikada neću reći da ti nisi lepa i dobra prema meni. Nikad ne znaš šta će vreme učiniti. Ako sutra budemo zajedno, šta će onda reći?- kazao je Ivan.

- Opet će jesti go*na. Pričaće da si ti mene iskoristio, ti si muškarac, drugačije je. Mene je samo sramota zbog bolesne majke, kojoj sam obećala da tako nešto neću uraditi - rekla je Aleksandra.

- A misliš da je mojima drago? Ja sam iz patrihalne porodice, njima tek nije milo zbog ovoga - kazao je Ivan.

Foto: Youtube printscreen

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić u "Zadruzi 6"

- Ispljuvao si me pred svima - rekla je Aleksandra.

- Ja tebe pljuvao? Nisam. Ti si moja bivša, ja te poštujem, to je to. Ako te budu napadali, reci da si slobodna devojka, svideo sam ti se - rekao je Ivan.

Inače, iako su na početku rijalitija izbegavali da spavaju u spojenim krevetima, kako se ne bi pričalo o njihovoj intimi, to ih nije sprečilo da usred paba otpočnu vrelo "druženje", a kako će se nadalje odvijati odnos između njih, i da li su zaista stavili tačku, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO: