PRE 20 GODINA IZGLEDALA JE BRUTALNO! Isplivale STARE FOTKE Jelene Golubović, niko ne može da POVERUJE da je to ona! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.10.2022 | 19:32


Stare fotografije rijaliti učesnice ostavile su javnost u šoku!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
PRE 20 GODINA IZGLEDALA JE BRUTALNO! Isplivale STARE FOTKE Jelene Golubović, niko ne može da POVERUJE da je to ona! (FOTO)

Rediteljka Jelena Golubović široj javnosti postala je poznata nakon učešća u brojnim domaćim rijalitijima, a trenutno je gledamo u šestoj sezoni rijalitija Zadruga.

Jelena je poznata po tome da često dolazi u sukobe sa ostalim učesnicima rijaliti programa, a nedavno je ušla u raspravu sa zadrugarkama koje su je napale da je "ljubomorna jer su sve devojke mlađe i lepše od nje", a Jelena se branila tako što im je rekla da je "i ona nekada izgledala jako dobro".

 

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

 

Kako je istakla tom prilikom, svojevremeno je bila veoma poželjna među muškarcima, i to onim "bitnim".


Na internetu su se sada pojavile fotografije Jelene Golubović stare punih 20 godina, na kojima se vidi da je nekada izgledala potpuno drugačije.

  POGLEDAJ GALERIJU

 

Jelena je tom prilikom gostovala u jednoj emisiji, za koju je odabrala smelu kombinaciju o kojoj je istakla dekolte i izvajane noge.

Golubovićeva se tada mogla pohvaliti zavidnom linijom, a komentari oduševljenih korisnika društvenih mreža ne prestaju da se nižu.

 

BONUS VIDEO: