Kristijan Golubović priznao da je imao VRELU AKCIJU sa Gocom Tržan: Nazvao je NARKOMANKOM, pa otkrio sve detalje intimnog odnosa! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.09.2022 | 06:51


Kristijan Golubović otkrio je da je bio intiman sa Gocom Tržan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs
Kristijan Golubović priznao da je imao VRELU AKCIJU sa Gocom Tržan: Nazvao je NARKOMANKOM, pa otkrio sve detalje intimnog odnosa! (VIDEO)

Kristijan Golubović prošle noći bio je besan, jer su zadrugari napali Adama Labunskog zbog njegovog pevanja, što je bila i jedna od tema tokom emisije ,,Pitanja gledalaca". Za crnim stolom povela se ozbiljna debata o Adamovom ponašanju, nakon čega je Golubović izleteo iz bele kuće i počeo da peni. 

Najviše ga je iznervirao Ivan Marinković, te je žestoko opleo po njemu i otkrio da je bio intiman sa pevačicom Gocom Tržan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6 vesti

 

- Vređaju dečka, p**ka vam materina, samo ih slušam kako uvijaju! Onaj alkoholičar, bez jetre propali, on koji je smrad. J*bo sam mu Gocu Tržan, pre sto godina, narkomanku! - penio je Kristijan, pa dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristijan Golubović Zadruga 6

 

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci!

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO: