Maja Marinković kao PLAVUŠA: Bugarin iz Zadruge joj rekao da se ofarba da bi bila kao njegova žena, starletino izdanje ŠOKIRALO sve! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 17.09.2022 | 06:00


Maja Marinković najavila je da će se ofarbati u plavo zbog Bugarina iz Zadruge da bi podsetila na njegovu suprugu Ivetu Talazovu, a evo kako izgleda kao plavuša!

Foto: Instagram.com
Maja Marinković kao PLAVUŠA: Bugarin iz Zadruge joj rekao da se ofarba da bi bila kao njegova žena, starletino izdanje ŠOKIRALO sve! (FOTO)

Starleta Maja Marinković po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 6" zbližila se sa kaskaderom Urošem Ćertićem, koji je kasnije priznao da mu je vatrena crnka simpatična. Međutim, kako su dani prolazili, Maja je sve bliža postala sa učesnikom iz Bugarske, Emilom Kamenovim, koji nije odoleo njenom izgledu i silikonima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Uroš Ćertić u Zadruzi 6

 

Šta više, Emil je poručio da ga je Marinkovićeva izgledom neodoljivo podsetila na njegovu suprugu Ivetu Talazovu sa kojom ima dete. Međutim, jedina razlika između Maje i Emilove supruge što je zadrugarka crnka, a ona plavuša, na šta je starleta poručila da će se ofarbati u plavo. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Emil Kamenov u Zadruzi 6

 

No, mnogi su zaboravili period kada je Maja bila plavuša. Doduše na nekoliko sati, budući da je stavila periku, ali je stigla da taj trenutak objavi na Instagramu. Komentari su se tada usijali, jer su svi bili oduševljeni Majinom promenom, te su je savetovali da se zaista i ofarba u plavo.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Međutim, mi želimo da čujemo vaše mišljenje, da li Maja zaista toliko podseća na Emilovu suprugu, čak i kada je ofarbana u plavo?

BONUS VIDEO: