Miljan raskrinkao Kiju i Filipa: MAZITE SE TAMO U MRAKU!


IZVOR: Republika - 17.01.2018 | 15:35


Miljan Vračević i Kija Kockar u poslednje vreme nisu u dobrim odnosima, te ne prođe ni dan, a da se njih dvoje "ne počačkaju".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljan Vračević

Nakon sinoćnjeg suđenja kada je Kija napala Slobu, ona je jutros ustala na levu nogu, te joj je malo trebalo da ponovo uđe u verbalni obračun.

Naime, Miljanu je zasmetalo to što je Filip Đukić pravio buku dok su ostali zadrugari spavali, a Kristina se našla prozvanom jer je ona bila ta sa kojom je Filip razgovarao. Ona je stala u Đukićevu odbranu, pa je rekla Miljanu da je i on taj koji često pravi galamu.

- Ljudi su te provalili, napolju si smešna - uvredio ju je Miljan, zbog čega je Kija pobesnela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kija Kockar

- Ja tebi govorim, nemoj da prevrćeš priču na lično! Samo sam ti rekla činjenicu, ti si taj koji je ulazio stalno i drao se. To su činjenice, sve ostalo izmišljaš i teraš na svoju vodenicu - urlala je Kija.

- Šta se ti mešaš kada ja pričam sa Anđelom o Slobi?! Nije dečko folirant! Uhvatio je dečko ribu za ruku, doveo, rekao: "Ovo je moja devojka" i kraj! Zašto se ne maziš lepo ovde, nego tamo u mraku?! Postoje kamere, da li si ti normalna?! - provocirao je Miljan, koji je branio Slobu i istovremeno aludirao na to da Kija sa Filipom ima nešto više od prijateljstva, zbog čega je ona potpuno pobesnela.