BLAM! Nakon što je Dragojević zaratio sa fanovima, oni uzvratili TEŽAK UDARAC: Dejan mora da se OPROSTI od ovoga? (FOTO)


IZVOR: Republika - 21.08.2022 | 09:30


Dejan Dragojević zaratio je sa fanovima, koji sada traže da im vrati dron!

Foto: Nikola Mutić
BLAM! Nakon što je Dragojević zaratio sa fanovima, oni uzvratili TEŽAK UDARAC: Dejan mora da se OPROSTI od ovoga? (FOTO)

Nakon što je Dejan Dragojević juče na svom profilu na Instagramu u svom javnom i opsežnom izlaganju istakao kako je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške, usledio je još jedan šok! POGLEDAJ GALERIJU

 

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak, dok je sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić na letovanju, a njihove fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

- Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit - poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević zaratio sa fanovima

Izvor za portal Republika.rs oglasio se povodom ove drame koju proživljavaju Dejan i Aleksandra.

- Upućen sam u sve, ne znam zašto se diže ovolika frka. Fanovi su sebi dali baš za pravo mnogo toga, mešaju se previše u njihove živote. U redu je, voliš ti nekog, podržavaš, njih niko ne tera da rade bilo šta, ali ako već nešto uraditi, kupite im, date, alo, pa nemoj posle ,,vrati bundu, vrati dron" i te fore. Na šta to liči? To im onda ni nisu fanovi ili podrška, to su onda ljudi koji žele nešto drugo - započinje izvor blizak Aleksandra i Dejanu i nastavlja:

Foto: instagram

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević u Egiptu

 

- Sad se digla drama oko toga. Dejan i Aleksandra su baš naivni, umesto to da oteraju u tri lepe, da vode sopstveni život i uživaju u životu, oni se bahću sa ljudima koji im ne žele dobro. Ti fanovi da ih zaista vole i cene, ne bi dizali ovoliku dramu, nego bi ih pustili da odmore malo, da imaju malo manje pritiska i privatnosti dok su tamo. Dižu im veliki pritisak, a to nije dobro za njihov odnos. Ne može ništa njih da poljulja, ali opet, nije ti prijatno kad ti telefon drči non-stop, a ti ljudima ne možeš da objasniš da je potrebno malo prostora i mira.

BONUS VIDEO: