ŠOK ODLUKA NAKON ZADRUGE! Miki Đuričić se seli iz Kupinova, pa postao PONOSNI VLASNIK! (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.08.2022 | 13:00


Miki Đuričić doneo je šok odluku o preseljenju u novi grad, a on je otkrio i zbog čega!

Foto: N. Pančić
ŠOK ODLUKA NAKON ZADRUGE! Miki Đuričić se seli iz Kupinova, pa postao PONOSNI VLASNIK! (FOTO)

Rijaliti zvezda i bivši zadrugar Miki Đuričić odlučio je da se nakon izlaska iz "Zadruge 5" preseli u Novi Sad sa suprugom i ćerkom, a okrenuo se i privatnom biznisu. Đuričić je odlučio da ode iz sela zbog žene Angeline, s kojom se venčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje.

Foto: N. Pančić

Miki Đuričić o Zadruzi

 

- Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu - priča Miki, i dodaje da će se njih troje verovatno skućiti u Novom Sadu:

- Još se dogovaramo gde ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živeti kod žene, a najverovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: "Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću." Rekao, pa porekao. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Nameravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo - priča Đuričić za Informer. 

Podsetimo, Miki Đuričić prošle godine se zarekao na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj izabranici Angelini koju je dugi niz godina krio od očiju javnosti.

BONUS VIDEO: