Samo da mi se DETE VRATI KUĆI: Otac Miljane Kulić očajan zbog Miljaninog stanja, ima samo JEDNU ŽELJU!


IZVOR: Republika - 03.08.2022 | 21:44


Roditelji Miljane Kulić dane provode u krugu bolnice kako bi bili u stalnom kontaktu sa lekarima.

Foto: Printskrin: TV Pink
Samo da mi se DETE VRATI KUĆI: Otac Miljane Kulić očajan zbog Miljaninog stanja, ima samo JEDNU ŽELJU!

Roditelji Miljane Kulić, koja se već nekoliko dana bori za život nakon što se suočila sa komplikacijama usled operacije želuca, mole se za oporavak svoje ćerke i dane provode u krugu bolnice kako bi bili u stalnom kontaktu sa lekarima.

Ekipa portala Republika otputovala je u Niš, a tamo je zatekla zabrinute roditelje Miljane Kulić, koji danonoćno borave u krugu bolnice kako bi bili što bliže svojoj ćerki. POGLEDAJ GALERIJU

Marija Kulić za naš portal ekskluzivno je otkrila da se Miljanino stanje popravlja, a Siniša je priznao da ima samo jednu želju, a to je da se njegova ćerka vrati kući.

- Dete mi je malo bolje, to mi je jedino važno. Stalno smo u bolnici i u kontaktu sa lekarima. Nemam drugih želja, samo da mi se dete vrati kući, da je opet vidim u njenoj sobi - ispričao je Siniša za naš portal.


Podsećamo, Miljana je primljena u Klinički centar u Nišu nakon što joj se pogoršalo stanje posle operacije želuca koju je izvršila na jednoj privatnoj bolnici u Turskoj. Miljana je potom hitno operisana u bolnici u Nišu, a lekari se već nekoliko dana bore za njen život.

BONUS VIDEO: