Car progovorio o Dalilinom NOVOM DEČKU, pa priznao OSEĆANJA prema Maji Marinković! (VIDEO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 02.08.2022 | 19:24


Filip Car otkrio detalje dopisivanja sa Dalilom Dragojević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Car progovorio o Dalilinom NOVOM DEČKU, pa priznao OSEĆANJA prema Maji Marinković! (VIDEO)

Filip Car bio je u žiži interesovanja deset meseci svog učešća u petoj sezoni rijalitija ''Zadruga'', a ni nakon izlaska ne može da se odmori od priča koje je započeo u rijalitiju. 

On je za portal Republika otkrio da se trudi što više vremena da provodi sa porodicom u Crkvenici, a onda se dotakao i bivše devojke Dalile Dragojević, pa prokomentarisao činjenicu da ima novog dečka, kao i njenu izjavu da joj je on slao poruke.

- Daj Bože. Nije baš sve kako je rečeno sa njene strane, neki ljudi bliski njoj su meni pisali i zvali me, čak i iz te neke grupe fascinantne gde je ona ostavljala komentare, gde se pisalo da je ona u lošem stanju, da je pod tabletama, da ne spava i ne jede, kako nisam čovek i na to sve sam poslao poruku da se nadam da to sve nije tako, da ona dobro zna koliko je naš odnos bio toksičan i bolestan, da ja znam da ona mene voli, ali da joj ja ne mogu pomoći i da se nadam da će sve biti dobro, da se drži i da joj želim sve najbolje - rekao je Car, pa otkrio da li je još uvek voli:

Foto: St/N. Pančić

Filip Car o Dalili Dragojević

- Mislim da je ta naša ljubav već dosta davno ugašena, samo se svaki put nastavljala radi blizine i strasti, jer smo bili gurani u taj neki odnos. Sad kad sam napolju baš ne razmišljam o njoj, ne mogu reći da je se ne setim, ali na sasvim drugi način.

Foto: St/N. Pančić

Filip Car o Maji i Peci

Kako su poslednjih dana njegova bivša devojka Maja Marinković i Peca Raspopović glavna tema javnosti, Car je otkrio šta misli o njihovom odnosu.

- Maji i Peci želim puno sreće, Maji želim puno sreće. Ja sam već rekao da mi je ona od svih tih odnosa možda i najdraža osoba, nakon toga sam dobio neke informacije šta je govorila za mog najboljeg druga Bruna, tako da ću i tu ostati suzdržan. Ja sam rekao da mi je bila najdraža jer smo bili prijatelji deset meseci i što smo se poznavali, nemam nikakvu drugu nameru, želim joj puno sreće, ne želim kontakt kao ni ona, ne osuđujem je, ni nju ni čoveka, želim impuno sreće.  

BONUS VIDEO: