Dušica saopštila ZDRAVSTVENO STANJE Miljane Kulić: Nakon HITNE hospitalizacije, zadrugarka se oseća LOŠE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 31.07.2022 | 11:30


Dušica Jakovljević je otkrila kako se Miljana Kulić oseća, nakon što joj se slošilo pre samo nekoliko dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com
Dušica saopštila ZDRAVSTVENO STANJE Miljane Kulić: Nakon HITNE hospitalizacije, zadrugarka se oseća LOŠE! (FOTO)

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević večeras je na kratko prekinula emisiju na "Pinku" u želji da svima saopšti kako je Miljana Kulić, nekadašnja učesnica pomenutog rijalitija, nakon operacije želuca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakoljević Narod pita

 

Miljana Kulić se jako loše oseća. Šaljemo joj podršku iz studija. Uz tebe smo Miksi i uz tvoju porodicu, znamo da si jaka! - navela je Dušica Jakovljević na početku, pa su je svi u studiju pozdravili aplauzom.

Nakon što je imala operaciju žuludca u Turskoj, rijaliti učesnica Miljana Kulić ne može da se oporavi, a trenutno se nalazi u Urgentnom centru u Nišu.

Miljani je prvo pozlilo po povratku iz Turske, kada je trebalo da bude gost emisije na "Pinku", pa je u poslednjem trenutku odustala iako je stigla u prostorije televizije. Tada se žalila da joj je muka i da se oseća loše. Posle toga nije prisustvovala ni rođendanu sinu Željka, a njena majka Marija Kulić sad je objavila Miljaninu fotografiju i otkrila da je završila u bolnici u Nišu.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić u bolnici

 

- Miljana je od sinoć u Urgentnom centru i nije joj dobro. Do pre polasata smo bili sa njom, ali više ne dozvoljavaju zbog korone - napisala je danas Marija u objavi i okačila fotografiju.