OD JAVNE BRUKE DO SREĆNE LUKE! Profitirali od rijalitija, rasturali brakove, pa našli ljubav svog života


IZVOR: Dušan Lukić - 25.06.2022 | 20:33


Neki od učesnika su definitivno u rijalitiju pronašli sreću. Iako su možda do nje prošli trnovit put, na kraju se isplatilo.

Foto: Printscreen RTV Pink, ST/N.MUTIĆ
OD JAVNE BRUKE DO SREĆNE LUKE! Profitirali od rijalitija, rasturali brakove, pa našli ljubav svog života

Najveću buru u javnosti podigla je preljuba folk pevača Slobodana Slobe Radanovića, koji se u prvoj sezoni "Zadruge" smuvao sa Lunom Đogani iako je bio u braku s Kristinom Kijom Kockar.

Uprkos javnoj preljubi, on je po završetku rijalitija ipak profitirao. Ostao je i bez ljubavnice i bez žene jer se odmah nakon finala razveo od prve pobednice "Zadruge" Kristine Kockar, ali mu je cena tezgi naglo skočila i vrtoglavo počela da raste.

Foto: ATA Images

Sloba Radanović

Ubrzo je postao jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača, a svoju sreću je pronašao ne samo u poslu već i privatno pored nove devojke Jelene Đuričanin, sa kojom se u februaru ove godine na Dan zaljubljenih i venčao. Iako se isprva spekulisalo da je Sloba rasturio Jeleni brak, ubrzo se u medijima pronela priča kako Jelenin prvi suprug, s kojim ima dvoje dece, biznismen Igor Marković, koji živi i radi u inostranstvu, od početka podržavao vezu bivše supruge i Radanovića jer mu je najbitnije da je majka njegove dece srećna.

Foto: ATA Images

Kija Kockar

S druge strane, Slobina bivša supruga Kija možda još nije pronašla novu ljubav svog života, ali je zato i te kako profitirala na poslovnom planu. Nekadašnja stjuardesa ostvarila se kao pevačica, spisateljica, voditeljka, pa čak i glumica, te se veoma dobro pozicionirala u srpskom džet-setu. Najdeblji kraj iz ovog ljubavnog trougla izvukla je ljubavnica Luna Đogani, koja je preživela golgotu zato što je stupila u vezu s oženjenim pevačem, te su je mnogi direktno krivili da mu je i rasturila brak. Ona je neko vreme imala ozbiljne psihičke krize, dok su bivši supružnici napredovali u karijeri. Ipak, već u "Zadruzi 2", u koju je ušla kao pokajnica, posrećilo joj se. Srela je današnjeg supruga Marka Miljkovića, s kojim ima skladan brak i ćerkicu Miju, a osim što joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, ona se najviše pronašla u ulozi majke, u šta nije ni verovala da će se još ostvariti jer je započela pevačku karijeru.
Di-džej iz Brusa prvo je promenio profesiju nakon izlaska iz "Zadruge 2", kada je novac iz rijalitija uložio u privatni biznis, odnosno, pokrenuo modni brend, a zatim je zajedno sa Lunom razradio Jutjub kanal od kog odlično zarađuju.

Foto: Republika

Marko Miljković, Luna Đogani

 


Ovi zadrugari su se venčali i postali roditelji

Pored Lune i Marka, koji slove za najskladniji par koji je iznedrio rijaliti, posle turbulentnog perioda uspeli su da se skrase u porodičnom gnezdu u Svilajncu Nadežda Biljić i Tomislav Panić sa sinom Longom. Pevačica se posle burnih svađa pomirila i sa svekrvom, pa sada srećno i zadovoljno žive. Još jedan rijaliti-par opstao je i u stvarnom svetu. Maja i Alen Hadrović po izlasku iz "Zadruge 4" su se venčali i postali roditelji jednog dečaka, kome su dali ime Vuk.

Foto: ST/N.MUTIĆ

Maja Alen Hadrović

 

 

Njima su skočile cene nastupa posle rijalitija

Među učesnicima "Zadruge" dosta je i onih koji su se pre rijalitija bavili pevanjem, ali nisu to mogli adekvatno da naplate. Neki od njih su baš uspeli da podignu cenu i kvalitetno iskoriste to što su bili mesecima pred kamera, pa su sada mnogo traženiji i plaćeniji. Teodora Džehverović pre učešća u "Zadruzi 1" uzimala je od 200 do 500 evra po nastupu, a kada je izašla, cena joj je skočila na 2.500 evra. Kako je nastavila da ulaže u sebe, sada za tezgu uzme i od 8.000 do 10.000 evra. Nekadašnja zvezda "Granda" Mišel Gvozdenović takođe je uspeo da podigne honorar s nekih 600 evra na 2.500, dok je aktuelnoj zadrugarki Sandri Rešić još nakon učešća u prošloj sezoni skočila cena nastupa sa 500 na od 1.500 do 2.500.

Foto: ATA Images

Teodora Džehverović

 

Starlete profitirale

Stanija Dobrojević, Ana Korać, Tijana Ajfon, Aleksandra Subotić i Maja Marinković učešće u rijalitiju takođe su dobro unovčile. Poznato je da starlete žive od popularnosti na društvenim mrežama, na kojima im nakon 24-časovnog boravka raste broj pratilaca, ali i od reklama različitih brendova ili snimanja spotova. Neke su otišle i korak dalje, pa su postale vlasnice kozmetičkih salona i razvile biznis.

Foto: Republika/O. Bogdanović

Aleksandra Subotić

 


Posle "Zadruge" postali voditelji

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Mnogi su u rijaliti ušli kao anonimni, pa postali poznati. Pojedini su odlučili da budu voditelji, a jedan od njih je i Milan Milošević, koji je u "Zadrugu 1" ušao kao novinar, a kako je stavovima i šarmom osvojio srca publike, po izlasku iz rijalitija je postao jedan od omiljenih voditelja "Zadruge". Njegovim stopama išla je i Ivana Šopić, koja se nakon učešća u rijalitiju takođe proslavila kao voditeljka. Ona je karijeru započela na Red televiziji, a sada vodi "Zadrugu". Pobednica "Zadruge 4" Iva Grgurić odlučila je da se oproba kao TV lice, pa je jedno vreme vodila emisiju "Vremenska dijagnoza" na Red televiziji, ali je u međuvremenu odustala od voditeljskog posla.

BONUS VIDEO