Procurio zvanični DOKUMENT koji dokazuje da Osmakčići LAŽU! Otkriveni stravični detalji, Franjova SMRT nigde nije evidentirana!? (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.06.2022 | 16:06


Otkriveni detalji lažiranja smrti Franje Osmakčića.

Foto: Pink.rs/ N. Brajović/printscreeen/facebook/ZadrugaOfficial
Procurio zvanični DOKUMENT koji dokazuje da Osmakčići LAŽU! Otkriveni stravični detalji, Franjova SMRT nigde nije evidentirana!? (FOTO)

Vest koja je zatekla sve u Beloj kući jeste vest o još jednoj smrti, ovog puta javljeno je da je Marku Osmakčiću preminuo otac, Franjo Osmakčić, a informaciju je potvrdila Franjova nevenčana supruga.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić saznao da mu je otac preminuo

Marko je hitno napustio rijaliti, a porodica Osmakčić je obavestila prijatelje da će sahrana biti obavljena na mesnom groblju u Laništima u 16 časova.

– Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vest da nas je naš Franjo Osmakčić tragično napustio dana 08.06.2022 u 58-oj godini života. Ispraćaj pokojnika biće u ponedeljak 13.06.2022. u 16:00 na mesnom groblju u Laništima – pisalo je u umrlici.

Foto: Pink.rs/ N. Brajović

Groblje u Laništima

Međutim, sahrana danas nije održana, a na groblju nije bilo nikoga. Grobnice porodice Osmakčić su tu, ali nigde nije pripremljeno mesto gde bi trebalo večno da počiva Franjo Osmakčić, a niko ni od članova porodica nije bio na groblju.

Navodi da Franjo zapravo nije preminuo, šokirao je sve, a Pink,rs je proverio sve nadležne institucije, kao i bolnice, te su došli do informacije da osoba pod imenom Franjo Osmakčić nije preminula 8. juna, kao ni prethodna četiri dana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Porodica Osmakčić lažirala smrt Franja Osmakčića

Martin Antunović drži verske obrede u crkvi i zadužen je za sahrane na lokalnom groblju, objavio je na svom Fejsbuk profilu plan događaja, a ni na jednom se ne nalazi sahrana Franja Osmakčića.

Foto: printscreen/facebook/Martin Antunovic

Župna obaveštenja

Sve ovo jasno dokazuje, da je porodica Osmakčić lažirala smrt Franja, a kako će se dalje odvijati situacija ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO: