Prijatelj raskrinkao tajnu vezu MC Aleks i Matore, otkrio MASNE detalje intimnog odnosa, šokirao PIKANTERIJAMA!


IZVOR: A.D. - 04.06.2022 | 20:30


Bane Đokić otkrio do sada nepoznate detalje odnosa Matore i MC Aleks.

Foto: republika.rs/printscreen/youtube.com
Prijatelj raskrinkao tajnu vezu MC Aleks i Matore, otkrio MASNE detalje intimnog odnosa, šokirao PIKANTERIJAMA!

Jovana Tomić Matora danas je u razgovoru sa Markom Đedovićem i Stefanom Karićem otkrila da je imala intimne odnose sa MC Aleks i to više puta, na različitim mestima po Beloj kući.

- Imale smo ispod trema, pa kod garaže... - rekla je Matora.

Foto: Republika.rs

Matora priznala da je imala odnose sa MC Aleks

Tim povodom se za Republiku oglasio bivši zadrugar Bane Đokić, koji je još pre samog ulaska imao brojne informacije o zadrugarima i mogao da ih istima ''uništi'' svakog trena, ali je i dosta tajni koje je saznao tokom svog boravka u Beloj kući zadržao za sebe, za neke možda čeka idealan trenutak da otkrije pravo lice pojedinih zadrugara, dok druge tajne čuva iz poštovanja prema svojim prijateljima.

Foto: Nikola Mutić

Bane Đokić

Međutim, kako je Matora sama otkrila istinu o odnosu sa MC Aleks, Bane je odlučio da više ne ćuti i otkrije istinu o svemu.

- Iskreno, ja sam to i očekivao. I dok sam bio unutra ja sam sa Matorom komentarisao sve to, da Aleks želi da se na neki način zaštiti i sakrije, tako da smo mi sve to znali, samo je bilo pitanje da li će se desiti unutra kao što se desilo. Ja zaista nisam želeo da otkrivam ništa napolju, jer Matoru jako cenim i poštujem, nikada ne bih rekao nešto što me je zamolila.

Foto: printscreen

Bane Đokić o MC Aleks i Matoroj

Kako mnogi komentarišu da se Aleks folira i da samo zavlači Matoru, Bane otkriva da ipak postoje određene emocije i da Jovana privlači Aleks.

- Ne, ona u početku jeste išla tom linijom otpora zbog rijalitija, a onda se zavozala i to se desilo. Ja sam znao da se to dešava, ali nisam želeo da otkrivan zbog Matore. Mi smo pričali o svemu ovome, znali smo da će se desiti, ali napolju. Matora i ja smo znali da joj je Aleks naklonjena i da bi probala ipak da bude sa njom - priča Bane i dodaje:

Foto: printscreen

Bane Đokić o odnosu MC Aleks i Matore

- Meni je Aleks priznala da joj prija Matora u svakom smislu, nije želela da je se kloni i to češkanje i maženje u krevetu kod Matore i sve ostalo, bukvalno da joj sve prija sa Matorom. Češkale su se, mazile, sve je išlo ka tome, niko nije lud, samo smo se pitali svi da li Aleks igra rijaliti, znali smo da ona želi da pokuša sa Matorom napolju, a eto desilo se unutra - zaključio je Bane za Republiku.

Foto: printscreen rtv pink

MC Aleks i Matora imale intimne odnose

BONUS VIDEO: