OTKRIVENA TAJNA LJUBAV DINA DIZDAREVIĆA: Svi su mislili jedno, a ovaj POTEZ je sve razotkrio, DOBRO POGLEDAJTE O ČEMU SE RADI! (VIDEO)


IZVOR: Milica CVETKOVIĆ - 28.05.2022 | 21:00


Sestra Dina Dizdarevića podržala Sandru Rešić i njenog brata.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
OTKRIVENA TAJNA LJUBAV DINA DIZDAREVIĆA: Svi su mislili jedno, a ovaj POTEZ je sve razotkrio, DOBRO POGLEDAJTE O ČEMU SE RADI! (VIDEO)

Dino Dizdarević je nedavno ostao bez oca Sejada Dizdarevića, za koga je pored sestre Dijane bio izuzetno vezan u najtežim životnim periodima, a njegovu bol su svi mogli da vide pred širokim auditorijumom u Zadruzi, kada je najpre pušten na sahranu, a zatim kad se vratio u rijaliti potpuno slomljen grcajući u suzama.

Dino je učesnik koji je jedan od retkih koji nije bio upleten u ljubavne afere od samog početka rijalitija i držao se po strani, nazivan dobrim dečko i velikim prijateljem, dok ljubavi nije bilo na vidiku, po njegovim tvrdnjama, ali avaj nakon što je Sandra Rešić koja je bila bliska sa Dejanom Dragojevićem prekinula prijateljstvo sa njim, približila se Dinu, a što je njegovoj sestri Dijani jako prijalo da vidi, te joj je pao kamen sa srca jer konačno ima nekoga kraj sebe.

Foto: Privatna arhiva

Sestra Dina Dizdareviča Dijana

 

Ona svim srcem navija za ovu ljubav, te je na svom Tik Tok profilu objavila snimak njih dvoje gde je evidentno da postoji nešto više od prijateljstva. a osmesi sve pokazuju.

Svojim potezom je odobrila i podržala ovaj odnos, te se nada najboljem ishodu, a najviše se raduje bratovoj sreći.

- Neverovatan spoj energije i dve divne duše Dino i Sandra- napisala je Dijana uz emotikon srca.

 

BONUS VIDEO: