Đogani odbrusio Markovićki: Zorice, ljubomorna si na mladež!


IZVOR: Isidora TUBIN - 06.01.2018 | 18:33


Folk pevačica Zorica Marković, gostujući u studiju "Zadruge", oplela je po najpopularnijem paru rijalitija Luni Ðogani i Slobi Radanoviću, što je izazvalo gnev blogerkinog oca Gagija.

Foto: instagram.com/gagidjogani

Gagi Đogani

- Najgori su ovo dvoje što šalju loš primer i što se obrukaše. To je katastrofa. Ja sam davno rekla, to je strašan čin. Da nisam bila tamo, ne bih njihov život komentarisala, a pošto sam deo ove priče, daću sebi za pravo da komentarišem, pa neka se ljuti ko god hoće. Ovo je dno-dna! Mogli su napolju da rade šta god hoće - rekla je Zorica o rijaliti-paru, izvinivši se tom prilikom Anabeli i Gagiju, koje navodno ceni kao kolege.

 Kako Zoricu nije sramota da pita Saru, devojku od 20 godina, zašto ne promeni pozu u seksu?! Šta je ona, voajer

 

Đogani njeno izvinjenje nije uvažio, već je vremešnoj pevačici žestoko odbrusio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

- Žena je licemer. Kako ona poštuje mene i Anabelu kada tako priča o našem detetu?! Šta je ona, neki rijaliti-ekspert?! Šta je ona prikazala u svojim učešćima u prethodnim rijalitijima - samo licemerje - rekao je on i dodao:

- Ona je ispušena muštikla i očigledno je ljubomorna na moju Lunu. Matora folkerka ljubomorna je na mladež i ne voli kada se mladi ističu jer je ona ispričana priča. Od starta ne voli Lunu, ogovarala je po ćoškovima dok je bila u "Zadruzi". Na šta to liči?! Izigrava tamo u emisiji voditelja, kako je nije sramota da pita Saru, devojku od 20 godina, zašto ne promeni pozu u seksu?! Šta je ona, voajer, pa gleda mlade dok imaju seks u rijalitiju. Sramota, ali njena - izgovorio je u dahu denser.