Dejan Dragojević PREREZAO VENE zbog Aleksandre pa završio u Hitnoj pomoći! Nikolićka jecala, usledilo POMIRENJE


IZVOR: Aleksandra Ivanović - 06.05.2022 | 04:45


Dejan Dragojević je rešio da naudi sebi, ali nakon intervencije, sve se srećom dobro završilo.

Foto: printscreen rtv pink
Dejan Dragojević PREREZAO VENE zbog Aleksandre pa završio u Hitnoj pomoći! Nikolićka jecala, usledilo POMIRENJE

Ljubavnici Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić imali su jednu od gorih svađa pred kamerama, a posle niza brutalnih uvreda usledila je još veća drama. Dejan je lomio sve pred sobom, pokušao da pobegne iz rijalitija, a nakon neuspeha je sebi isekao vene, pa završio u Hitnoj pomoći.

Naime, Dragojević je u naletu besa pokušao da razvali ogradu i pobegne, što mu nije pošlo za rukom, ali je zato sebi naneo povrede. To ga nije zaustavilo, vrištao je i kukao, pa pobegao od cimera i, kako saznajemo, sebi presekao vene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević zadruga 5

- Potpuno je izgubio kontrolu nad ponašanjem, bio je nervno rastrojen. Nije mogao da dođe sebi, nije znao šta radi, svađa s Aleksandrom ga je dovela do toga da pređe svaku granicu. Nakon divljanja po dvorištu Bele kuće uleteo je unutra, a jedino što su cimeri videli bilo je da mu se krv sliva niz jednu ruku - otkriva naš izvor i dodaje da je Dragojević ponovo psihički pukao, te hteo sebi da presudi:

- Shvatili su da je pokušao sebi da prereže vene, odmah su odreagovali, obezbeđenje je uletelo i Dejana izvelo iz "Zadruge". Smirili su ga i pružili mu svu neophodnu pomoć, odveli su ga u Hitnu, pa mu je ta ruka zavijena i pred kamere su ga vratili tek kad se urazumio.

Foto: printscreen rtv pink

Dejan Dragojević zadrugar

Nakon što se vratio u rijaliti Dragojević je, očajan i slomljen, otišao pravo u dvorište, seo na pod i plakao, dok su svi odmah uočili da mu je ruka zavijena. U tom trenutku je i Aleksandra jecala, ponavljajući da nakon svega samo želi kući, dok su je cimeri smirivali. Čim je napetost prošla, a Nikolićeva shvatila šta je moglo da se desi zbog njihove svađe, spustila je loptu i rešila da popriča s dragim. Dejan je skočio na nju i počeo da je ljubi, što je ona oberučke prihvatila, pa mu je i uzvratila i usledilo je još jedno njihovo pomirenje.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Dejan samopovređivao. Nakon jedne od svađa s Dalilom tokom žurke razbio je glavu staklenom flašom i naneo sebi jezive povrede.

BONUS VIDEO