SLOBINOJ MAJCI POZLILO ZBOG NJEGOVOG PONAŠANJA


IZVOR: informer.rs - 02.01.2018 | 19:12


Majka pevača Slobe Radanovića provela je reprizu novogodišnje noći prikovana za TV gledajući Zadrugu u kojoj se odvijala prava drama sa njenim sinom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Draginja Radanović!

Sloba se napio, iz besa je skinuo zavoj sa povređene ruke, rušio je, lomio i šutirao sve na šta bi naišao, a njegova majka je sve to pratila u suzama.

- Kada je videla da je Sloba skinuo zavoj, mami Draginji je pozlilo. U pomoć joj je pritrčao suprug koji nije znao šta da radi. Trebalo joj je nekoliko minuta da dođe sebi. Celu noć je plakala zbog sina, a Slobin tata se brine za njeno zdravlje, ona bi volela da joj sin izađe iz Zadruge i da se ceo haos završi - kaže porodični prijatelj Radanovića. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sloba Radanović

On ističe da je prelomni trenutak bio kada su zadrugari rekli Slobi da može da ostane invalid i da se ona sada plaši da bi njegov nagli temperament mogao da ga košta zdravlja.

- Planirala je da se nekako čuje sa njim, da ga smiri, u velikom je strahu - završava priču porodični prijatelj.

Sloba Radanović je tokom žurke u „Zadruzi“ povodom reprize nove godine popio malo više i napravio je haos kada je tražio od produkcije da mu previju ruku, što su oni, ako je sudeći po njegovoj reakciji, odbili. Posvađao se i sa Lunom koju je, kada je pokušala da ga smiri, jako odgurnuo.