Maja Marinković odgovorila na PROZIVKE Ane Korać: Ona je NAJVERNIJA KOPIJA Miss Piggy!


IZVOR: Republika - 02.03.2022 | 18:15


Maja Marinković je odgovorila na prozivke Ane Korać.

Foto: printscreen/youtube.com/premijera
Maja Marinković odgovorila na PROZIVKE Ane Korać: Ona je NAJVERNIJA KOPIJA Miss Piggy!

Rat između starleta Maje Marinković i Ane Korać ne prestaje, a sve je počelo nakon što je Maja po stoti put iskopirala Koraćevu.

Foto: Instagram

Maja Marinković

Naime, Ana se oglasila sa Kurir i istakla je da se Maja uporno trudi da izgleda kao ona i da joj je to jako drago, a sada se oglasila i Maja koja je brutalno odgovorila na prozivke:

Foto: Instagram

Ana Korać

- Što se tiče vernih kopija, ona je najvernija kopija Miss Piggy, i treba da se ponosi što je njen grad bogat malinama, ali to nije jedini zanat koji je ispekla u svom gradu, tamo je poznatija po starijim zanatima. Tako da o voćarima, povrtarima i najstarijim zanatlijama iz ruralnih delova Srbije dovoljno medijskog prostora - priča Maja i dodaje:

Foto: e-stock, instagram

Ana Korać i Maja Marinković

- Sledeći tekst može da dobije kao i obično kada mene pomene, ili da napiše knjigu "Najstariji zanat u malinama". Samozvanoj trendseterki inspiraciju daju domaći dizajneri koji joj šalju garderobu za džabe, obuče šta joj tog dana pošalju. To smo mogli da zaključimo po tome kada je vidimo u sred bela dana u satenskoj haljini (jbg to su mi poslali tog dana) - rekla je Maja za Pink.rs, piše Kurir.

BONUS VIDEO: