MOG ANĐELA SU JUČE UBILI ZLI LJUDI! TRAGEDIJA u domu Nenada Lazića, ZADRUGAR NEUTEŠAN NAKON NJEGOVE SMRTI, SRCE MU NIJE IZDRŽALO (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.02.2022 | 09:59


Pas od Nenada Lazića je na mučki način pretučen i ubijen.

Foto: Privatna arhiva
MOG ANĐELA SU JUČE UBILI ZLI LJUDI! TRAGEDIJA u domu Nenada Lazića, ZADRUGAR NEUTEŠAN NAKON NJEGOVE SMRTI, SRCE MU NIJE IZDRŽALO (FOTO)

Nenad Lazić pored toga što svakodnevno doživljavanja psihička zlostavljanja i maltretiranja, pokušaja nasilja nad njim, kao i pretnje svojoj porodici juče je doživeo tragičnu situaciju, njegov maleni pas je premlaćen do smrti na ulici.

Naime, Nenad se sinoć oglasio na TikToku i objavio jeziv snimak pretučenog psića Alexa, koji je u tom momentu primio veliki broj injekcija da bi uspeo da preživi, a kako on tvrdi, veterinar mu nije davao mnogo šanse.

Foto: instagram.com/

Potresna posveta Nenada Lazića uginulom psiću!

 

Cela mučna borba je trajala celu noć, a onda je jutros Neca objavio potresnu sliku na Instagramu, koja razara i najtvrđa srca, maleni anđeo je ipak uginuo. Njegovo srce nije izdržalo jačinu brutalnih udaraca.

 

 

- Nedostaješ mi Alex, juče si mahao repom iako ti nije bilo dobro, nisi hteo da sekiras mene i Pecu. Osetio si da smo zabrinuti. Ne mogu ds podnesem ovi bol. Alex moj lepi idi u raj! Nadam se da ćemo se i tamo družiti i da ćeš biti tamo moj najbolji drug i kucni ljubimac.
Love you and alerady so much miss you ❤️- napisao je Neca u potresnoj posveti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Nakon ovog jezivog saznanja kontaktirali smo Nenada Lazića, koji se vidno potrešen javio i suzama objasnio:

- Ne znam šta da vam kažem, baš sam potresen , ali ne generalno samo ja, već i brat, majka, otac, svi! Ne znam više stvarno šta da kažem. Ovde niko normalne svesti ne bi ubio psa. Nego samo dušebrižnici i zli ljudi. Neko ko uopšte ne voli mene, a verujem ni celu moju porodicu. Svi smo jutros zaplakali pa čak i tata od koga to nisam nikad očekivao da ću videti. Strasno! Jadno do bola-izjavio je Neca za portal Republika.rs.

BONUS VIDEO: