TOMOVIĆ IZGOREO OD BESA NAKON VESTI DA JE VERIO IVANU! Vladimir POLUDEO, pa vređao: SKINITE MI SE, MRŠ!


IZVOR: Republika - 22.02.2022 | 11:51


Oglasili se Vladimir Tomović i Ivana Aleksić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
TOMOVIĆ IZGOREO OD BESA NAKON VESTI DA JE VERIO IVANU! Vladimir POLUDEO, pa vređao: SKINITE MI SE, MRŠ!

Nakon što je u javnosti odjeknula vest da su se Vladimir Tomović i Ivana Aleksić verili, oglasili su se i njih dvoje.

- Ne želim da komentarišem, neću ništa da kažem. Nemojte da me uznemiravate više, blokiraću vas. Neću polako, ne želim da pričam o tome. Moj komentar je da mi se skinete. Ajd, mrš - rekao je Tomović za Kurir, dok je Ivana bila ljubaznija.

Foto: Printscreen Instagram/Vladimir Tomović

Vladimir Tomović i Ivana Aleksić o veridbi

- Nemam komentar - rekla je Ivana.

Izvor koji je govorio za medije tvrdi da ni mesecima unazad uživaju u romansi, a da je Vladimir konačno našao svoju mirnu luku.

- Vlada i Ivana su ubrzo posle upoznavanja shvatili da im se desila ljubav na prvi pogled i da ne žele da se bore protiv osećanja. Uplovili su u vezu, ali su se dogovorili da je drže u strogoj tajnosti kako bi sačuvali svoju ljubav. Bilo nam je jasno da su ludi jedno za drugim još kada je Ivana drugi put došla u Bar, pa se niko nije iznenadio kada je posle pola godine veze rekao da će se veriti - govori izvor i dodaje:

Foto: printscreen

Vladimir Tomović verio Ivanu Aleksić pod Ostrogom

- Nekoliko nedelja pred konačnu odluku govorio je da Ivana zaslužuje sigurnost i dokaz da sa njom misli ozbiljno posle javne prevare koju joj je priredio suprug i da će joj dati tu sigurnost sve i da se nikada ne oženi s njom. Kupio joj je prsten i rešio da je veri pod Ostrogom, što je i uradio čim je stigla u Crnu Goru - kaže izvor, koji tvrdi da je bivša supruga repera bez razmišljanja pristala da se uda za Tomovića.

- Ivana nije ni slutila da će je Vladimir zaprositi, pa je bila u šoku kada ju je pitao da se uda za njega. Iako nije mogla da dođe sebi, kroz suze je rekla "da" i time zvanično postala njegova verenica. On joj je vratio veru u muškarce, brinuo o njoj i obrisao bolan period koji je prošla nakon razvoda od Ša. Kod nje se javio strah da je prebrzo ušla u sve, ali se trudi da mu veruje i pušta da sve ide svojim tokom dok ne počnu s planiranjem svadbe. Kako su krenuli, i to će odraditi u tajnosti do kraja godine.

BONUS VIDEO