MILAN MILOŠEVIĆ SE HITNO OGLASIO NAKON SINOĆNE EMISIJE: Voditelja Zadruge svi napadaju zbog Tare Simov, a on otkrio sve! (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.02.2022 | 16:25


Voditelj Milan Milošević se oglasio nakon sinoćne emisije ,,Nominacije".

Foto: youtube printscreen
MILAN MILOŠEVIĆ SE HITNO OGLASIO NAKON SINOĆNE EMISIJE: Voditelja Zadruge svi napadaju zbog Tare Simov, a on otkrio sve! (FOTO)

Voditelj najglednijeg rijaliti programa ,,Zadruga" Milan Milošević našao se na udaru fanova zbog šale koju je upotrebio tokom sinoćne komunikacije sa zadrugarkom Tarom Simov, na osnovu njenog neadekvatnog i nasilnog ponašanja. Iako je poznato da voditelj Milan svaki vid agresije, nasilja i bezobraznog ponašanja najstrožije osuđuje, neki fanovi rijalitija su imali potrebu da ,,od muve naprave magarca".

Foto: instagram.com

Milan Milošević

 

Tim povodom voditelj je odlučio da se oglasi na Instagram profilu i zapuši usta svim ljudima koji ga napadaju.

- Poštovani pratioci Zadruge, želim da vam se obratim povodom prašine koja se podigla zbog moje neumesne šale sa Tarom Simov! Niti podržavam nasilje, niti ga ne daj Bože podstičem! Svako ko me poznaje, a uostalom i vi koji me godinama pratite znate da sam i sam doživeo i porodično i lično nasilje te s toga sam veliki borac protiv istog. Hvala na razumevanju! - napisao je Milan Milošević na Instagram storiju.

Foto: Instagram.com

Milan Milošević Instagram