DRAGOJEVIĆI SU KRIVI, BACILI SU MAGIJU NA KUĆU U ŠEPKU: Emina Mujić OGORČENA, progovorila o HODŽI i VRADŽBINAMA!


IZVOR: Republika - 24.01.2022 | 21:05


Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić je istakla da je porodica Dragojević kriva za propast braka njene ćerke.

Foto: printscreen
DRAGOJEVIĆI SU KRIVI, BACILI SU MAGIJU NA KUĆU U ŠEPKU: Emina Mujić OGORČENA, progovorila o HODŽI i VRADŽBINAMA!

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, je istakla da se već danima oseća loše zbog svega što se dešava između njene ćerke i Dejana Dragojevića. Ona smatra da je Dejanova porodica kriva za sve i da su oni bacili crnu magiju, takozvani sihir, na njihovu kuću u Gornjem Šepku, piše Kurir Stars.

Foto: www.youtobe.com

Dalila, Emina i Huso

- Emina se poverila prijateljima da su Dejanovi otac, majka i brat krivi za svu nesreću i sukobe koji se svakodnevno dešavaju između njene ćerke i zeta. Ona je ubeđena da su oni bacili sihir na kuću u Šepku kako bi vratili Dejana i konačno ga razdvojili od Dalile. Sigurna je da je to njihovo maslo i da niko drugi nije dolazio tamo i bacao magiju, zbog čega je njen bivši muž Huso zvao hodžu, koji je kuću očistio od vradžbina - ispričao nam je Eminin prijatelj.

Foto: Printskrin: TV Pink

Dalila, Dejan, Biljana i David

Emina je već ranije potvrdila za medije da su u kući u Šepku već vršene vradžbine.

- Dejanova porodica je kriva za sve. Strašno je to što rade, a sve prebacuju na mene koja nemam veze ni sa čim od svega toga. Neka se boje Boga svi koji se bave crnom magijom, a za takve stvari postoje i dokazi. Oni dobro znaju šta su uneli u Dalilinu i Dejanovu kuću kada su dolazili. Mene hoće da ocrne lažima, a Dejanu je neko konstantno govorio u Urgentnom centru da se ja oglašavam i govorim ružno o njemu. Ne mogu nikako da me spreče da i dalje volim Dejana i Dalilu. Ogorčena sam, ljuta i besna - istakla je Mujićeva za Super TV, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO: