OTAC NENAD ALEKSIĆA ŠA PROGOVORIO PRVI PUT NAKON SKANDALA SA TAROM: Zoran je imao samo jedno da poruči!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 22.01.2022 | 21:30


Zoran Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša prvi put se oglasio za portal Republika.rs nakon što je Tara Simov nasrnula na njegovog sina.

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha
OTAC NENAD ALEKSIĆA ŠA PROGOVORIO PRVI PUT NAKON SKANDALA SA TAROM: Zoran je imao samo jedno da poruči!

Nakon što je Nenad Aleksić Ša ušao u rijaliti ,,Zadruga 5", u Beloj kući nastao je opšti haos, naročito kada je njegov odnos sa Tarom Simov, inače njegovom bivšom devojklom u pitaju. Naime, poznato je da su Tara i Ša raskinuli na vrlo ružan način, a njihov odnos kulminirao je u ranim jutarnjim satima kada ga je Simovljeva napala i počela da ga grebe i udara svuda kuda je stigla. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Aleksić je tokom današnjeg sastanka ustao za crnim stolom i obratio se svom advokatu, te mu je naglasio da pokrene tužbu protiv Tare, kao i zabranu prilaska, nakon što je nasrnula na njega. Portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Zoranom Aleksićem, reperovim ocem, te smo želeli da ga upitamo za komentar. Poznato je da se tokom četvrte sezone ,,Zadruge" Zoran nekoliko puta oglašavao za medije i tada nije imao lepo mišljenje o celoj situaciji, a izgleda da su se ove godine porodica Aleksić dogovorili da definitivnone istupaju u javnost. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov

Nakon što smo upitali Zorana Aleksića da nam prokomentariše burnu svađu njegovog sina sa bivšom devojkom, on nas je odmah prekinuo tokom poziva i poručio kako nema komentar i ne bi voleo da bilo šta govori u javnosti. 

- Zaista nemam komentar, ne bih da komentarišem ništa. Molim vas da me razumete - rekao je Zoran. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Tara Simov

Na našu konstataciju da mu se čak i sin Nenad obratio tokom boravka u rijalitiju, Zoran je ponovio svoj komentar. 

- Zaista ne bih ništa da komentarišem, nadam se da me razumete, molim vas nemojte da se ljutite, ja razumem vaš posao, ali ne bih ništa komentarisao na tu temu - izjavio je Aleksić, a potom nam je prekinuo vezu. 

Ostaje nam da vidimo da li će se čak i advokat Aleksića oglasiti i otkriti da li je pokrenuo tužbu protiv Tare Simov, kao i da li je tražio zabranu prilaska nakon što budu izašli iz rijalitija. 

BONUS VIDEO: