DA SMO DOBILI DETE OVO SE NE BI DESILO! Dalila sasula Dejanu sve u lice, on se RASPLAKAO: NIKADA NE MOŽE BITI BOLJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.12.2021 | 08:35


Dejan i Dalila Dragojević ponovo su ušli u sukob, a i suze su prolivene.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
DA SMO DOBILI DETE OVO SE NE BI DESILO! Dalila sasula Dejanu sve u lice, on se RASPLAKAO: NIKADA NE MOŽE BITI BOLJE! (VIDEO)

Bračni par ili bivši bračni par Dalila i Dejan Dragojević bili su glavna tema emisije ''Pretres nedelje'' sa Milanom Miloševićem, a onda su pal teške reči, zatim i suze.

Jedna od glavnih tema zadrugara i voditelja Milana Miloševića bio je odnos Dragojevića nakon pomirenja.

- Prebacim situaciju i za Zadrugoviziju koja je bila - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila o njenom i Dejanovom odnosu

 

- Je l' ti mene zajeb***š? Je l' smo mi posvađani? - pitao je Dejan.

- Ti ne znaš da li si posvađan sa mnom - rekla je Dalila, a onda je Sandra Rešić dala svoje mišljenje o svemu.

- Apsolutno je iskrena, evo ja ti kažem koja nisam dobra sa njom - rekla je Sandra, a Đedović se složio sa njom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević sluša Dalilino izlaganje o njihovom odnosu

- Ja njemu svaki put kažem da ne mogu da podnesem kad gleda u sto i kad me prati. Trudim se, priđem mu, nasmejem se i tako... Odgovarao je Ermini i drugima kad su loše komentarisali, da ti je sreća najbitnija i onda si ovakav. Ja mislim da on smatra da ja i dalje gajim emocije prema Caru, čak me je i pitao par puta da li je to završeno. Rekla sam mu da jeste, samim tim što ja nikada ne bih oprostila prevaru - nastavila je Dalila.

Dok je ona imala izlaganje, Dejan je počeo da plače, te rekao da on ne želi ništa da govori.

- To je to, što ja ne mogu ovo...On to misli, ja mu kažem da se smejemo, ali se on onda vraća na Filipa - skočila je Dalila.

- Ona je ovo sve rekla iskreno. Dalila je od a do š rekla ono što je istina i ono što mi svi sa strane kažemo. Dalila je ovde razumno govorila i razumno je da taj odnos nema perspektivu. Milane, oni su preskočili sve vreme, preskočili su i ušli u vezu. Ona je veći odron od njega sada zato što je ovo rekla...Nek im puste klip kada je Dalila krenula da uhvati Cara za ruku i sve što je rekla ja to potpisujem - rekao je Đedović.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

Kako nije mogao da podnese atmosferu i reči koje su izgovorene za stolom, Dejan se sklonio u pušionicu, a za njim je odmah došla i Dalila.

- Ja radim na sebi da ne upadam u depresiju, a imam mnogo veći razlog da budem u depresiji, povredila sam sve koje sam mogla da povredim - rekla je Dalila.

- Ja kada bih sebi dao za pravo da se družim sa ljudima, a ja želim da probamo ponovo zbog svega što smo prošli. Ja sada sebe stavljam na rizik iako ne znam na čemu smo, i šta će biti. Ja ne mogu da dignem ruke od ovog odnosa, a ti si išla na vantelesnu oplodnju, borila se, primala sve terapije. Ja sa ovom rizikujem, a nikada te ne bih vređao posle svega. Ja se stalno vraćam tebi, a ti ustaneš i kažeš kako te boli ku*ac da se trudiš - rekao je Dejan.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan i Dalila Dragojević u svađi

- Meni se desilo kao i tebi, znaš li ti koliko sam ja ponižena, mene je strah da izađem na ulicu. Za mene će se uvek vezati to ime. Ti nisi svestan moje boli - govorila je Dalila.

- Da li bi ti pričala sa mnom da se vaš odnos nije tako završio - upitao je Dejan.

- Ne znam, da smo mi dobili dete, mi ne bismo ušli ovde - dodala je Dalila.

- Ti si nekada toliko hladna prema meni da ja ne znam gde sam - rekao je Dejan.

- Ja nemam volju da sedim tu i da gledam u jednu tačku zbog tebe, a ne možemo mi imati bolji odnos nikako - rekla je Dalila.

BONUS VIDEO