DOSTA JE BILO LAŽI I MANIPULACIJA! Oglasila se Sanja Stanković nakon što je Matora priznala da je flertovala sa Lunom, Jovani NEĆE BITI DOBRO!


IZVOR: Republika - 26.12.2021 | 11:41


Buru u medijima izazvalo je priznanje Jovane Tomić Matore da je flertovala sa Lunom Đogani, dok su i jedna i druga bile u vezama.

Foto: republiaka.rs
DOSTA JE BILO LAŽI I MANIPULACIJA! Oglasila se Sanja Stanković nakon što je Matora priznala da je flertovala sa Lunom, Jovani NEĆE BITI DOBRO!

Njena tadašnja partnerka, Sanja Stanković, zamerala joj je prisno druženje sa Lunom, ali je zadrugarka ipak negirala činjenicu da su Luna i ona bilo šta radile i imale nešto više. Juče je u razgovoru sa Stefanom Karićem, Matora priznala da je tu ipak bilo flertovanja i da to nije mogla da sakrije od kamera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Ovim povodom, domaći mediji kontaktirali su  bivšu zadrugarku, Sanju Stanković, kako bi prkomentarisala priznanje svoje bivše partnerke, što je ona rado i učinila uz reči:

- Iznenađena sam, jer je napokon izgovorila istinu. Dovoljno dugo je manipulisala ljudima, ubeđivala ih u izmišljene priče o mojim odnosima, mom životu. Drago mi je da će ljudi napokon videti ko je ona zapravo i da je svaki napad na mene u stvari bio sa namerom da prikrije sopstvene postupke. Pravda je spora ali dostižna, a njen sunovrat tek počinje, dosta je više bilo maski i manipulacija - zaključila je Sanja za portal Pink.rs