BIVŠI ROB MILJANE KULIĆ OTKRIO SVE ŠOKANTNE DETALJE: Bio sam ZAKLJUČAN u stanu ČETIRI DANA!


IZVOR: Dragana ŽIKIĆ - 04.12.2021 | 21:30


Budući učesnik Zadruge, Luka Radivojević otvorio je dušu za Republika.rs

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
BIVŠI ROB MILJANE KULIĆ OTKRIO SVE ŠOKANTNE DETALJE: Bio sam ZAKLJUČAN u stanu ČETIRI DANA!

Luka Radivojević požalio se da ga je Miljana Kulić tretirala kao seksualnog roba.

Luka priča kako ga je aktuelna zadrugarka zvala kod nje u Niš, a potom je usledio pravi pakao. Držala ga je zaključanog u stanu i terala da je da je oralno zadovoljava na svakih pola sata.

Foto: printscreen

Luka i Miljana

 

- Zvala me je nakon Zadruge 4, sa izgovorom da joj hitno trebam i da moram da se stvorim u Nišu kako znam i umem. Ja sam stvarno pomislio da se nešto ne daj Bože gododilo i naravno odmah sam otišao. Kada sam stigao uvela me je u stan u kom je živela sa Zolom, a tada sam shvatio šta je bilo toliko hitno - započinje Luka priču za Republika.rs i dodaje da je bio zaključan u stanu bez prava slobode kretanja:

- Zaključala je vrata za mnom i rekla mi da ne idem nigde. Molio sam je da me pusti jer sam imao obaveze u Beogradu ali nije želela. Četiri dana me je držala zaključanog, nisam smeo ni kroz prozor da provirim. Imalismo seksualne odnose, nakon kojih je ona poludela i počela na pola sata da me tera da je oralno zadovoljavam.

Foto: printscreen

Luka Radivojević i Miljana Kulić

 

Radivojević kaže da ga je spasila njena majka, Marija Kulić, iako nije bila svesna toga.

- Pozvala je Marija i rekla Miljani da dođe na neko slavlje. Miksi me je povela sa sobom, upoznao sa joj porodicu, a čak joj je majka rekla da se Mane Zole, jer sam ja mlađi i lepši. Nakon te proslave uputili smo se za Beograd gde je Miljana bila u emisiji jednoj, terala me da je čekam kao pas ispred, a onda je samo nestala.

Foto: printscreen

Luka Radivojević i Miljana Kulić

 

Luka kaže da mu je tada svanulo jerje video da ga je blokirala na svim društvenim mrežama, i ponadao se da je svemu došao kraj. Nakon toga, budući zadrugar je počeo da posećuje  psihoterapueta jer, kako kaže, Miljana mu je napravila traumu.

- Išao sam kod psihijatra  redovno, i dan danas idem. Budim se noću jer imam noćne more. Četiri dana u mraku, u zatvorenom... Ostavilo je trag.

Taman nakon što se oslobodio, i počeo da izlazi iz kuće bez straha, njegova noćna mora se opet ostvarila.

Foto: Ognjen Bogdanović

Luka Radivojević

 

- Dobio sam poziv sa nekog broja nakon meseca dana, javio sam se kad ono, Miljana. U šoku sam bio jer sam čuo da se tada pomirila sa Zolom. Plakala mi je i histerisala da joj hitno donesem pare jer u dugovima zbog Zole. Naravno ja nisam hteo da bi mi ona rekla: "Duguješ mi 600 evra jer si imao priviliegiju da imamo odnose"! Zanemeo sam, rekao sam joj da joj ništa ne dugujem i prekinuo vezu. Pozvala me je opet sa pričom da se mi pravimo da smo kao u vezi, naravno ni na to nisam pristao a onda je opet počela da plače i da traži novac.

Luka kaže da želi da ostavi taj deo sebe u prošlosti kao i da jedva čeka da uđe u Zadrugu i dase nađe oči u oči sa Miljanom.

BONUS VIDEO: