"PET GODINA SEKTE, DOVELO GA JE DO OVOG STANJA": Biljana Dragojević se oglasila i svima poslalu JASNU PORUKU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.12.2021 | 07:55


Biljana Dragojević se sada oglasila, i jasno svima stavila do znanja, da smatra da je Dejanovo trenutno stanje, uzrok loših pet godina, provedenih u braku sa Dalilom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
"PET GODINA SEKTE, DOVELO GA JE DO OVOG STANJA": Biljana Dragojević se oglasila i svima poslalu JASNU PORUKU! (FOTO)

Goruća tema ljubavnog trougla u novoj sezoni Zadruge je tresla domaću javnost prethodnih mesec dana. Podsetimo, nakon kraha braka Dalile i Dejana Dragojevića i početka njenog ljubavnog odnosa sa Filipom Carom, tenzična atmosfera nije jenjavala, čak naprotiv.

Naime, veza Dalile i Cara je postala turbulentna, Dejan je imao prilike da vidi prve snimke intimnog čine njegove i dalje zakonite supruge, što ga je dodatno slomilo, a skandalozno ponašanje njegove sada već bivše supruge, samo se nastavljalo iz dana u dan. Osim Dejana, sve je to pratila i njegova porodica, zgrožena ponašanjem snajke, zbog koje podsetimo, Dejan je prekinuo svaki vid komunikacije sa porodicom.

Foto: printscreen

Biljana Dragojević poslala važnu poruku

Biljana Dragojević se sada oglasila, i jasno svima stavila do znanja, da smatra da je Dejanovo trenutno stanje, uzrok loših pet godina, provedenih u braku sa Dalilom:

- Mamina velika beba, moja mica kako sam ga zvala uvek. Da li je moguće da ga je stres doveo do toga, da osedi za jedno veče. Skoro 5 godina, ne braka već sekte, dovelo ga je do stanja u kom se nalazi. Mamime ruke će izlečiti sav njegov bol, a mamine, a mamine suze će sprati svu nećistoću, kojom je isprljan ovih 5 godina - napisala je Biljana na Instagramu.

BONUS VIDEO: