VRELA AKCIJA DALILE I CARA, DOK DEJAN PLAČE: Procurio snimak koji će zgroziti javnost, Dragojevićka SLAGALA sve! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.10.2021 | 16:37


Dalila Dragojević tvrdila je da nije imala do sada intiman odnos sa Filipom Carem, ali se pojavio snimak koji nije emitovan, koji dokazuje baš suprotno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vrela akcija Dalile Dragojević i Filipa Cara

 

Preljubnica Dalila Dragojević svom venčanom suprugu Dejanu Dragojeviću priredila je pakao od života, nakon što je odlučila da uplovi u aferu sa Filipom Carem, a da se pritom još uvek nije razvela. 

Dalila je prethodnih nedelja u žiži javnosti zbog njenog odvratnoh poteza da uništi život mlađem Dragojeviću, kako bi ispunila svoje potrebe sa Carem. Iako je tvrdila da između nje i Cara još uvek nije došlo do vrele akcije, pojavio se snimak, koji će zgroziti čitavu javnost. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car se svađaju

 

I dok se Dejan bori sa unutrašnjim demonima prošlosti i priseća se svim lepih trenutaka sa njegovom suprugom, ona se u izolaciji razvlačila po krevetu sa Carem, a tom prilikom došlo je da vrele ackije, za koju oboje ćute. Kamere su zabeležile ovaj blamantni potez udate Dragojevićke, a u komentarima se ne može naći nijedan pozitivan komentar. 

O ovom skandalu bruji ceo region, a nacija je definitivno ozlojeđena na Dalilu, shodno tome da je godinama unazad pokušavala javnosti da pokaže koliko je njen brak da Dejanom idealan, te da mesta trzavicama nema. 

Detaljnije pogledajte u video snimku koji se nalazi u nastavku teksta.