DEJANOVA MAJKA NA IVICI SRČANOG UDARA!? Stanje u porodici Dragojević ALARMANTNO, svi se mole za Bilju!


IZVOR: Republika - 25.10.2021 | 08:41


Brak koji je na klimavim nogama već poduži period, posebno opeterećuje Dejanovu majku Biljanu, koja je slomljena dok gleda, kako njen sin pati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/instagram.com/biljanadragojevic1967

Biljana Dragojević slomljena

Krah braka Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama unazad glavna je tema svih medija, a kako su sada otkrile komšije porodice Dragojević, Dejanova majka Biljana je očajna zbog mlađeg sina i ne zna kako da mu pomogne, savtaj stres, jer gleda svog sina kako pati, jako utiče na nju, a posebno činjenica da ona sad ne može da mu pomogne.

Bilja je baš očajna, žao joj Dekija. Ona inače pati što s njim nije u kontaktu, a sad još preko televizije gleda sve ovo. Ne znam šta da vam kažem osim da joj nije ni lako, a nije joj ni jasno otkud sad sve ovo sa Dalilom i tim Filipom kad je do pred sam ulazak na sva usta pričala koliko se voli sa Dejanom i da planiraju decu i veliku porodicu - objasnila je jedna od komšinica porodice Dragojević za Scandal!

Foto: youtobe/ belgrademusic

David Dragojević besan na snajku

David besan na Dalilu!

Sa druge strane, Dejanov brat David je za medije objasnio da se uopšte ne čudi ponašanjem snajke, ali je istakao i da mu je žao Dejana jer je siguran da je on u šoku i da je zbunjen, te da mu uopšte nije lako.