ALEKSANDRA NIKOLIĆ PROGOVORILA O RIALDI I KENANU: U jeku skandala, otkrila sve o razgovorima sa pevačicom! (FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 17.10.2021 | 16:42


Aleksandra Nikolić progovorila je o skandalu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirović koji je šokirao region!

Foto: instagram.com, Republika.rs

Aleksandra Nikolić, Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović

 

Vest da je Kenan Tahirović kao bivši dečko pevačice Rialde Karahasanović nasrnuo na nju, javnost sve vreme bruji o razlogu zbog čega je došlo do ovakvog preokreta u njihovom odnosu. I dok njihovi pratioci razbijaju glavu o pravom razlogu zbog čega je došlo do sukoba, Rialda i Kenan su odlučili da sav ,,prljav veš" iznesu na videlo, te je pevačice pokazala javno kako izgleda povreda na usni koju joj je naneo navodno Kenan, a potom objavila i prepisku sa njim koju možete videti u nastavku. 

Foto: instagram.com

Prepiska Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića

Kenan Tahirović ima dokaz protiv Rialde Karahasanović!

Kenan Tahirović u izjavi za medije otkrio je da se sukob sa njegovom bivšom devojkom Rialdom Karahsanović desio u kolima, a da on poseduje audio snimak kao dokaz da je pevačica prva nasrnula na njega, što će, kako je i sam naveo, objaviti ako to bude bilo neophodno.

Ja sam znao čemu ta naša svađa vodi. Imam audio snimak, gde se čuje ko je koga udario i šta je ko kome govorio. Ona je mene udarila i postavio sam ruku da me ne udara dalje. Ona ima PR ekipu koja tako radi. Blam mi je da pričam o tome, jer sam ja bio s njom. Znao sam čemu ovo vodi, sad joj pesma izlazi, i njen novi brand, tako da njoj treba hajp. Ako dođe do kraja objavi ću ovaj razgovor, gde se sve dobro čuje. Glupo mi je što je ovakva svađa izašla u javnost, smešno mi je da govori da je neko čuo s nekog sprata. Ima poligraf, koji može da otkrije ko je koga udario i kako je sve bilo - tvrdi Tahirović za Avaz.

Foto: Ognjen Bogdanović

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović na svadbi

 

Aleksandra Nikolić u šoku zbog sukoba Kenana i Rialde!

Ekipa portala Republika.rs kontaktirala je Rialdu prijateljicu i bivšu zadrugarku Aleksandru Nikolić, te smo je upitali da nam prokomentariše ovaj skandal koji je izbio između sad već bivšim patrnera. 

- Nisam ni ispratila, da ti kažem, zaista, malo si me sad zatekao sa pitanjem, ne mogu da verujem u to, mada ni ne verujem, ali ako je ona to potvrdila, onda sam stvarno u šoku - započela je Aleksandra za Republika.rs i dodaje:

- Nisam primetila ništa između njih, mislim nemamo mi neki kontakt, uglavnom je to nešto kratko sa Rialdom, ona mene prokomentariše, ja nju, ono standardno ,,gde si, šta radiš" pitanja i to. Ne mogu da se bavim više tim temama, ali se slažem da ne treba da ćuti, ako se to desilo, treba da se izbori za svoja prava.