TARA SIMOV UHVAĆENA SA RASTAVLJENIM MOMKOM NA SPLAVU Bivša zadrugarka napravila LOM! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.09.2021 | 16:35


Bivša zadrugarka Tara Simov provodila se do ranih jutarnjih sati na jednom prestoničkom splavu, a pored nje uhvaćen je i Vuk Mob.

Foto: instagram.com

Tara Simov lumpovala sa Vukom Mobom u noćnom provodu

 

Bivša zadrugarka Tara Simov izaziva pažnju gde god da se pojavi, a nakon što je uspela da povrati stare prijatelje, posle raskida sa Nenadom Aleksićem Ša, ova vatrena crnka vratila se noćnim izlascima i životu koji joj je nedostajao. 

Tara je pokrenula novi biznis, te se trudi da pomogne životinjama koje su izbačene na ulicu, a budući da je ona jedna od javnih ličnosti koje su se prethodnih nedelja izuzetno propratile, veliki uticaj je imala kako na svoje pratioce, tako i na javno mnjenje da se osveste o ovoj izuzetno važnoj temi kada je naša okolina u pitanju. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tara Simov se pomirila sa Anđelom Vešticom

 

Međutim, Tara je odlučila da neke stvari o sebi sačuva samo za sebe, pa je tako uspela da od javnosti sakrije da je lumpovala sa ljutim rijaliti neprijateljem i nekadašnjim prijateljem Vukadinom Vukom Mobom. Naime, izvor za naš portal otkrio je da je zapazio Taru i Vuka na jednom prestoničkom splavu pre nekoliko dana kako su bančili do ranih jutarnjih sati. 

- Bio sam u provodu sa društvom, a na taj splav znate i sami da uglavnom dolaze poznati, a da zadrugari najviše vole taj provod i zbog atmosfere, i zbog muzike i svega. I u jednom trenutku video sam Taru u jednom separeu sa drugaricama kako se provodi. Ona se u jednom trenutku popela na neki sto i počela da divlje uvija kukovima - započinje izvor za Republika.rs i dodaje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Vuk Mob se provodio sa Tarom Simov

 

- Posle sam tek i video da je tu i Vuk Mob. Ne mogu da tvrdim da su bili zajedno, jer nisam video dobro, ali uglavnom tu su bila dva separea i gužva oko njih, ali ono, videlo se da ona igra na stolu, a tu je bio i on. Znam da su se svađali u rijalitiju zbog Ša, sad da li su se pomirili, pa su se samo slučajno našli u ovom trenutku tu, ne znam.

Podsetimo, Vuk Mob se nedavno rastavio od svoje supruge Olje Konatar, zbog nesuglasica koje su imali, a spekulisalo se i da je bila prevara u pitanju.