GRAD NIŠ DAJE MILJANI KULIĆ 100. 000 EVRA DA PLATI PINKU? Zadrugarka bankrotirala zbog rijalitija! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.09.2021 | 17:24


Fanovi su pokrenuli inicijativu da se Miljani Kulić pomogne uplatom na račun kako bi mogla da Pinku plati kaznu od 100. 000 evra zbog diskvalifikacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić dobila kaznu od 100. 000 evra

Veliki šef doneo je odluku da Miljanu Kulić diskvalifikuje nakon njenog nedoličnog ponašanja tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 5" i da će protiv nje biti pokrenuta tužba pod hitnom postupku zbog duga od 100. 000 evra prema produkciji. 

Od tog trenutka krenule su glasine gde se Miljana nalazi, da li je otišla u Niš ili nije. Njena majka Marija Kulić oglasila se za portal Republika.rs, te nam je prokomentarisala kratku Miljaninu diskvalifikaciju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić besna na ćerku Miljanu Kulić

 

Ništa, poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro, sumnja da ima koronu - krakto je prokomentarisala Marija za Republika.rs, a potom nam je prekinula vezu, jer je morala da sredi Željka Kulića.

Međutim, ono što je sve šokiralo jeste inicijativa na Fejsbuku, da se prikuplja novac za Miljaninu kaznu, kao i da će se od gradonačelnika grada Niša tražiti da se uključi u tu akciju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Produkcija kaznila Miljanu kulić diskvalifikacijom

 

Svi da uplatite koliko ko može da se Miljani skupi za kaznu, a pisaćemo i gradonačelniku Niša da nam novčano takođe pomogne. Hvala vam unapred svima, za nas je to malo, a Miljani znači puno - glasila je poruka na jednoj od grupa. 

Foto: Facebook.com printscreen

Miljana Kulić dobila pomoć od grada Niša za kaznu od 100. 000 evra