LJUBAVNE AFERE, IZDAJA SUPRUGE I SKADNALI: Zadruga 5 samo što je počela, a oni su već ogolili ŠOKANTNE istine o životima! (VIDEO/FOTO)


IZVOR: Ivana Radivojević - 10.09.2021 | 17:40


Peta sezona rijaliija “Zadruga” počela je pre samo nekoliko dana, a mi vam izdvajamo samo neke od scena koje su obeležile sam početak rijalitija.

Foto: TV Pink, Pixabay

 

Pre samo 5 dana počela je peta sezona najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Mnogi učesnici već za nekoliko dana uspeli da ostave jak utisak na sebe. Mi vam izdvajamo neke od scena koje su obeležile sam početak rijalitija. 

STAJLING DENIZ DEJM POSLAO JAKU PORUKU:

Deniz Dejm, influenserka iz Slovenije izabrala je poseban stajling za ulazak u "Zadrugu".

Naime, Deniz je nosila suknju i čizme od lateksa i providnu majicu sa natpisom "ne". Takođe, preko lica je crnim krejonom napisala "ne".

Foto: printscreen/RTVPink

Deniz poslala jaku poruku

I dok su svi brujali o golim grudima koji se naziru ispod majice, njen stajling je krio mnogo veću poruku.

 

Naime, Deniz je poslala poruku "Ne znači ne" i time pružila podršku svim žrtvama nasilja.

MILICA UŠLA DA POKAŽE DA NISU SVE DEVOJKE SA 17 GODINA KAO MINA VRBAŠKI! 

Nova učesnica "Zadruge" Milica Veselinović istakla je na samom početku da želi da postane poznata, ali i da želi da pokaže da nisu sve devojke koje imaju 17 godina kao bivša učesnice svih sezona rijalitija Mina Vrbaški. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Mensur Ajdarapašič

Milici je bio potreban samo jedan dan da demantuje samu sebe. Naime, ona se odmah nakon ulaska u Belu kuću zbližila sa Mininim bivšim dečkom Mensurom Ajdarapašićem te završila sa njim u krevet posle 24 sata, da bi posle samo 4 dana imala odnose sa njim. 

Mina se nakon njihovog odnosa oglasila i rekla da je svaki komentar suvišan, kao i da je sebe sa tim odnosom prezentovala u najboljem svetu.

SANDRA TODIĆ BACILA OKO NA FRANA PUJASA, ON JE OLADIO!

Sandra Todić je nova učesnica "Zadruge", ona je samom početku bacila oko na Frana Pujasa.

Naime, ona se od njega nije odvajala celu žurku, a kasnije su zajedno završili u dvorištu. Mnogi zadrugari i gledaoci su primetili da između njih i postoje varnice.


Tokom prve emisije "Pitanja gledalaca" Sandra je priznala da se između nje i Frana dogodio i poljubac na "blic". Pujas je nekoliko puta to demantovao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Todić priznala da su se ona i Fran poljubili

Na pitanje voditeljke Ivane Šopić da li joj se sviđa zadrugar Sandra je rekla da joj se dopada i da je baš njen tip dečka, na šta je Pujas odmah rekao da je on u ovu sezonu ušao da se "zajebava", a ne da bude u vezi.

AFERA SVASTIKA TRESE ZADRUGU! 

Pevač i novi učesnik "Zadruge" Nikola Grujić optužen je da je imao aferu sa svastikom Viktorijom Mitrović koja je takođe učenica rijalitija.

Foto: Ognjen Bogdanović

NIkola Grujić optužen da je bio u vezi sa svastikom

Naime, Sandra Čarapić je otkrila je da je tokom snimanja profila čula da je Nikola Grujić u vezi sa svojom svastikom, tačnije sestrom svoje sestre. 
Nikola nije bio raspoložen da kometariše ovu temu, ali je Vikotrija objasnila o čemu se radi:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija otkrila da nije u dobrim odnosima sa sestrom..

Ona je rekla da je on u vezi sa njenom sestrom od tetke, ali ne rođenom, kao i da njihove porodice nisu u dobrim nosima već godinama. Viktorila je takođe otkrila i da je Nikolina žena njemu ljubomorisala zbog nje kada su se njih dvoje zatekli na istom slavlju. 

OVERILA SEDAM ZADRUGARA!

Tokom prve emisije "Pitanja novinara" jedno od pitanja bilo je upućeno Viktoriji Mitrović. 

Naime, gledaoce je zanimo zašto krije sa kim je sve od zadrugara bila. 

Foto: printscreen/RTVPink

Viktorija Mitrović priznala da je bila sa sedam zadrugara

Tada je nova učesnica sve šokirala. Ona je priznala da je bila sa čak sedam zadrugara, kao i da se dvojca nalaze u Beloj kući, a petorica napolju!

IZDALA MAJU, PA BACILA OKO NA JANJUŠA!

Marijana Zonjić bila je dobra drugarica Maje Marinković. Njih dve su se družile tokom treće sezone rijalitija "Zadruga"

A kako svi znaju Majina najveća ljubav je bio Marko Janjušević, on i Marijana se sada nalaze zajedno u rijalitiju, a Zonjićeva je bacila oko na bivšeg košarkaša. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marijana Zonjić stavila tačku na prijateljstvo sa Majom Marinković


Stanija Dobrojević ju je podsetila na bivšu drugaricu Maju Marinković, ali je ona odgovorila da je "zabole za nju" i tako stavila tačko na prijateljstvo sa njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković u svom stilu dala komentar na Marijanu i Janjuša

Maja se ovim povodom oglasila i rekla da Marijanino ponašanje ružno, ali da svako govori o sebi, kao i da Zonjićeva može samo da sanja da postane kao ona, pošto je sve to jeftina priča.