HIT PAPARACO! TAKI MARINKOVIĆ KAO SRPSKI HJU HEFNER: Otkrivamo sve o ulasku Majinog oca u "Zadrugu 5", TRI VRELE BOMBE će mu biti u krevetu! (VIDEO/FOTO)


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 30.08.2021 | 14:30


Uhvatili smo Takija Marinković u našoj prestonici kako se baškari sa novcem, kupuje garderobu i priprema stvari za ulazak u ,,Zadrugu 5", a izvor nam je otkrio i pod kojim uslovima će postati budući zadrugar.

Foto: Republika.rs

Taki Marinković kao srpski Hju Hefner, ulazi u Zadrugu 5

 

Najpoznatijeg rijaliti tatu Takija Marinković uhvatili smo kako se baškari sa novcem u centru prestonice. Naime, Taki Marinković je šetao najpoznatijom ulicom u Beogradu, a svi građani su se okretali za njim, dok je on nemarno trošio veliku količinu novca. 

Taki je nedavno dobio ponudu da uđe u rijaliti ,,Zadruga 5", a mi smo se raspitali kod dobro obaveštenog izvora o njegovim uslovima. Izvor koji je blizak sa Marinkovićem nam je otkrio pod kojim uslovima bi on ušao u rijaliti i ogolio se do kože. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Taki je dobio ponudu, ne samo jednom, više puta, ali on želi da uđe sa tri opasne ribe, devojke iz njegovog harema. Znate kako, on je naš srpski Hju Hefner i bez tri prelepe dame, koje su pritom potkovane opasnim informacijama neće da uđe. Taki želi da uđe u Zadrugu sa jednom opasnom devojkom, njegovom novom devojkom, nakon svih afera o kojima se pričalo u medijima, on je našao novu, crnka, prava amazonka - govori izvor blizak Takiju za Republika.rs, pa dodaje:

- On nema ništa protiv ni da tu bude njegova ćerka Maja, šta više, u svakom trenutku će moći da odreaguje, kada joj on zatreba, ali ćemo videti. Dobio je veliku ponudu kada je novac u pitanju, ali on ima druge neke planove, videćemo da li će odlučiti da uđe, ja sam za, kada sam pričao sa njim, uvek sam mu govorio da treba da uđe. 

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Taki Marinković sa ćerkom Majom Marinković u Zadruzi

Mi smo krenuli u potragu za Takijem, pa smo ga uhvatili kako troši na hiljade i hiljade, a kako nam je otkrio izvor, on kupuje stvari za učešće u rijaliti.

- Pa, vi niste svesni, on ima da unese više stvari nego njegova ćerka, tri kamiona ima da unese u Zadrugu, ako uđe. Mi smo se baš čuli malopre, on mi je rekao da se nalazi u šopingu, hoće da se pripremi opasno za rijaliti - govori izvor za Republika.rs.